• polisin çocuk azarlar gibi koca koca adamları azarlaması , muhabbetin ne ile edileceğinin karar merkezi gibi konuşması.. nereden tutsan elinde kalır . kes cezasını , yap işlemini ne diye işi şova dönüştürüyorsun . bu ülkede az biraz yetkisi olan kendini allah zannediyor ya ona yanıyorum.
  • oglum adamlar oturmus usul usul iciyor iste sanane amk, neyi ifsa ediyorsun?
  • belli başlı büfelerin verdiği hizmet. sanayi ve benzeri yerlerde çokça olur bu tür yerlerden, bir nevi bar kültürünü, büfenin arka kısmında yaşatma faaliyetide denebilir.
  • dün sabahtan itibaren birçok cafe ve restoranda müşteri alındığını benim gibi bizzat binlerce kişi şahit olmuştur. bundan dolayı bu insanların günah keçisi seçilmesini yanlış bulduğun durumdur. örnek olarak marmara park'taki mado saat 21'de ağzına kadar doluydu. adamlar 3 kişi marketin altında ufacık yere oturmuşlar gerçekten de muhabbet ettiklerine ikna oldum. ayrıca muhabbetin hası votka ile rakı ile olur.
  • her şeyimizi elimizden alırsanız böyle alternatifler üretiriz. canım esenyurt, ne güzel ilçe oldun sen!

    t: muhabbet eden abilere ceza kesilmesi.
  • votka ile muhabbet mi olur deyince, "arkadaşım muhabbet dediğin rakı ile olur" diyecek zannettim.
  • vodkayla muhabbet olur mu diyen arkadaşa üzüldüm. acınası bir çomar olduğunu tek cümleyle belli edebiliyor.

    vodkayla muhabbet olur tabi, başka nolcak amk? bir de hesap soruyor. eroin içiyorlar sanki, vergisini vermiş oturmuş içiyorlar, yasak değil ayıp değil. mesai saati değil, kamuya açık alan değil, kime ne?

    senin ortaçağdan kalma aciz inançlarına uymuyor diye içmeyecekler mi?
  • görevli memurun “votkayla muhabbet olur mu” sorusuna maruz kalmış insan.

    memur haklı. votkayla dans olur, parti olur. muhabbet edecekseniz efendi gibi viski için.
  • totaliter rejimlerin pandemiyi kendi ıslak rüyalarını yaşamak için kullandığının bir ispatı daha olan video. içki içenleri polis basmış ceza kesmiş, votka içmelerine laf ediyor. malum kesim orgazm oluyordur şu anda.
  • senelerdir yapılan bir şeydir bu. pandemiye özel değildir. zamlardan, pahalılıktan restaurantta iki kadeh içemeyen, sosyalleşemeyen, ruhu sıkılan vatandaş için bu tarz mekanlar oldukça revaçtadır.

    mekanda bira 20-25 tl iken burda şişe biranın üstüne 1 - 1,5 tl kar koyup satış yapılır. netice olarak illegaldir. yasaktır.

    amma velakin baskılar, yasaklar ve en önemlisi anlamsızca yapılan zamlar insanlara illegali cazip kılar.

    bu tarz görüntülerin ve mekanların minimize edilmesi tamamen idari otoritenin inisiyatifindedir.
hesabın var mı? giriş yap