• bu kadar isteksiz oynayacagına hiç gelmeseymiş milli takıma dedirrti bana bu sene efes world cup 4 teki isteksiz ve hırssız oyunuyla beni cileden cıkartmıs bir zamanlar cok takdir ettigim esi rahatsızlandıgı icin oynayamadıgı soylenen basketbolcu.
  • son maçlarda bekleneni veremeyen kişi. lakin bir hido olmadığından avrupa basketbol şampiyonasında sıçış beklemiyorum şahsen.

    ayrıca son oynadığı reklam filminde * dünyanının en itici şekliyle "sen oyna dersin de ben oynamaz mıyaammm?" diyen dev adam. oldu olacak "falan oldum yaneee" de deseydin be memo.
  • sahadaki kütle olarak ağırlığını sahaya da oyunuyla yansıtan bir adam. sessiz sakin görevini yapıyor. kimseyle polemiğe girmiyor.
    bir de efes world cup'dan edindiğim izlenimlere göre hidayet türkoğluyla saha içinde özel bir bağlantısı olan adam. maçında başında sonunda, sayılar esnasında tüm mutluluğunu kendisiyle paylaşıyor. ikisi bu avrupa şampiyonasında bizi sürükleyecek kanısındayım.
  • (bkz: 34 nba 13)
  • şimdiye kadar en kötü gününde bile hep olumlu entryler yazdığım ama artık gerçekten katlanılamaz bir hal alan basketçimiz. avrupa şampiyonası açılış maçında litvanyaya karşı gösterdiği rezil performans ile 'ben sandığınız adam olmayabilirim' mesajını çok açık bir şekilde vermiş adam. yok dişi ağrıyormuş, yok karısının sıhhati bozulmuş, yok şu yok bu, nba e gidip, detroit gibi takımın edebinden geçip, utah gibi ciddi yönetilen bi takımda oynayıp bu kadar zayıf, bu kadar korkak ve bu kadar geri planda oynanabilir mi bilmiyorum. ha eğer bu yazın maç yapmak istemiyorum, milli takımı takmam dan ileri geliyorsa, o zaman milli takımda oynama, nba de oyna. ha bu senin karakteristik özelliğinse, bi gün milli takımda da oynayamazsın, nba'de de.
  • (bkz: 16 eylul 2005 turkiye litvanya basketbol maci) nda yine bana sac bas yoldurtmus bu sefer de dişi agrıdıgı için oynayamamış utah ta oynadıgı herhangi bi mactaki peformansının dortte birini sergilese bu kadar cileden cıkmıcam. ama bi macta karısı hastalanır bi macta disi agrır bi macta regl agrısı tutar dunku mactada en kritik anlardan birinde elinden topu kacırdı ne bir hırs ne bi istek.hayır madem oyle tanjevic niye onun oturtmuyo en iyi performansalarından birini gosteren ermal i oynatmıyo onu da anlamış degilim. bugunku macta hangi bahaneyle gelicek de kolunu kaldırmıcak bilmiyorum. isallah aksi olur da ben utanırım tabi o da ayrı konu.
    (bkz: sinir bosalmasi)
  • 2005 avrupa basketbol şampiyonasında genel olarak hiç bir şey yapmayarak elenmemize sebebiyet vermiş oyuncu.
  • gosterdigi berbat performansla benden bir cok kufur yemiş "milli gurur". ama neyse ki sacları bozulmadı, kendimizi boyle avutabiliriz!
  • annesi oyna demeden oynayamayan oyuncuymus hakikaten.
    (bkz: mehmet okur lu omo reklami)
hesabın var mı? giriş yap