• burası benim devletimse çıkın dışarı cümlesiyle verilen inanılmaz ayardır. bu cevaptan sonra oturan boğa kudurmuştur helal olsun mehmet'imize böylelerini kudurttuğu için.
  • alnından öpülesi askerdir. umarım açığa alınmak, soruşturmaya uğramak gibi bir sıkıntı yaşamaz.adamlar alışmışlar çığırtkanlıkla, taşla, molotofla istediklerini almaya, alamayınca basıyor yaygarayı.yalnız bir ara sönme patlaması yaşıyor kadın, çığırtkanlık tavan yapıyor ve sonra askerimizin soğukkanlı tavrı ve kapak cümlesinden sonra istenmeyen davranış sönmeye başlıyor.böyle devam işte; yeter arkadaş, sen ezildiysen biz de ezildik, yokluksa yokluğun en alasını sizden başkaları da yaşıyor.payımıza kaç lokma düşüyorsa hakkını alırsın eşitçe, milletin tepesine çıkıp işemenin alemi yok.
  • bir takım vatan hainlerinin barış barış diye ötmelerine rağmen "senin devletin" sözüyle aslında ne kafada olduklarını bir kere daha görmemize vesile olmuştur.

    (bkz: helal olsun)
  • mehmet torunu mehmetçiğin atası mehmet ayarında verdiği ayardır.
  • orada görev yapan mehmetçiğin halini görmeme neden olan olay. adamlar neyin arasında kalmış, düşündükçe üzülüyorum, yazık..içinden geçenler, yapması gerekenler, emir-komuta zinciri, karşısında laf anlatmaya çalıştığı insanlar, çalıştığı yerin fiziksel koşulları, maalesef elin kolun bağlı olma durumu, kendisine söylenen ile muhatap olduğu insanlara söylenenin belki de farklı olma hali, maruz kaldığı tutarsızlık...
  • bağıranın haklı olduğunu ve her şeyi bağırarak yapabileceklerini sanan yavşaklara verilmiş büyük ayar. helal olsun
  • "devlet"le "ülke"nin farkını bilmeyen bir cahilin bok yemesidir.

    edit: "ayaaaaaarrrrrr, goooolllll" diye bağırıp aynı boka yumulan sözlük cahillerini de gördük bu vesileyle. faşizm öldürür. sadece öldürmez, iq'yu da düşürür. faşizm bırakma hattı: 115
  • bir aslanın çevresini saranlara vereceği türden ayardır. böyle aslanlara hakkım helal olsun.
  • cevap olarak "sen neö konuşuyorsuooğn" duyulmuştur. nutkum tutuldu yeminle. böyle bir mantık, böylesine hazırcevaplık. uu beybi.
  • muz orta bir ayardır.

    meclisinde milletvekiliği yaptığın ülkenin askerine "senin devletin" dersen o da "benimse çıkın" diyebilir.

    yaşlı, kadın, çoluk çocuk sınıra dayanmış. asker emirsiz kılını kıpardatamıyor. elemanlar çadır kurup gelenlere pkk, apo propogandası derdinde.

    twittera falan bakın sınırı geçip pkk, apo flamasıyla gidip yürüyüş yapanlar gelip "ayh bunlar çoğ apoloitik ne zafer işaretlerine karşılık verdiler, ne sloganlara eşlik ettiler" falan diyor. ulan insanlar can derdinde ne yapsın pkk yı apo yu mal sempatizan??
hesabın var mı? giriş yap