• şu video ile yanlış anlaşılmış şarkı sözleri'ne yeni bir boyut kazandırdılar.
  • yanlış anlaşılmış şarkı sözleri eserleri ile günümü gün etmişlerdir.
  • üyeleri, boğaziçi caz korosunun eski üyeleridir ve bir yerlerde çıktıklarında aa boğaziçi caz korosu mu diye sorulmasından da hafif baygınlık geçirmektedirler. mottoları; türkiye'de her a cappella söyleyen boğaziçi caz korosu değildir olabilir aslında. ayrıca, internette epey popüler olan yanlış anlaşılmış şarkı sözleri videosu, 3 aylık bir çalışmanın eseridir. yolunuz açık olsun gençler.
  • dün, korom beşiktaş çocuk korosu ile katıldığım 1. uluslar arası korolar festivalinin açılışını yaptım.
    mensemble da festivalin kapanışını yaptı.
    kendileri ile aynı kulisi paylaştım.

    öncelikle belli ki iyi arkadaşlar. odadaki konuşmalarından, sahnedeki birbirleriyle atışmalardan bu belli. elbette odada ben olduğumdan muhtemelen kendilerini daha tutuyorlardı ama keyifli tiplerdi. sağolsunlar çok da kibarlardı.

    güzel bir kapanış yaptılar. festivalin sonuna kadar kalan öğrencilerim mutlu ayrıldı. aa bak böylesi de varmış dedirttiler çocuklara. birlikte bir konser de yaparız belki kimbilir.

    vokaliz ile başlayan ve son zamanlarda artan bu ve benzeri grupları her zaman desteklemeliyiz. çoksesli müziğin gelişmesi, farklı kitlelere yayılması, yeni gruplara yol açması açısından önemli. 5,6 veya üstü sayıda ekipleri ayakta tutmak orta ve uzun vadede kolay değil, uzun bir ömür diliyorum müzik hayatlarında.
  • eğlenceli çocuklara benziyorlar.

    vocca olarak çektikleri videolardaki sesler inanılmaz.
hesabın var mı? giriş yap