• twitter'da dolaşırken almanya'da tt olduğunu gördüğüm ve akabinde gördüğüm dövme. genel olarak almanlar, erdoğan'ın yakın dostunun ırkçı ve nazist dövmesi olarak eleştiriyor.
    link: https://twitter.com/…?t=ght222syua1s_kp_nhzi7a&s=19

    görsel:
    görsel

    görsel
    bu mesut özil denen kişi gördüğüm en alt seviye insan tiplerinden biri olabilir ya. 15 sene önce milli takım yetkilileriyle görüşüp, onların çok istemesine rağmen alman milli takımı seçen adam, 15 sene sonra devlet bahçeli kasa bir şeye dönüşüyor ve kendini destekleyen bir kitle de bulabiliyor. nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça...
    bir galatasaraylı olarak fenerbahçe yönetiminin böyle bir karakter için milyonlarca fenerbahçe taraftarının cebindeki paraya göz dikip, canlı yayında para dilenmesini hala sindiremiyorum.

    edit: fatih terim'in mesut'un milli takım seçme sürecinde, gidip teklifte bulunmalarına rağmen mesut'un istemediğini anlattığı video: https://youtu.be/-sebbzs3ve0
  • bizim üç hilalin sembolize ettiği şey özünde "türk olmak isteyen türktür, hepimiz türküz", nazilerinki tam tersi. şu üç hilale nazi sembolü demeyin.
    mesut özil'i de ne yaşadıysa ingiltere bozdu, acun geri devşirdi. kesin sembolsüz sembolsüz ırkçılık yapmışlardır.
  • türk milli takımı yerine, alman milli takımını tercih etmiştir, öyle milliyetçi bir insandır kendisi. isterse reenkarnasyon ile bu yaştan sonra kendini kürşad'a dönüştürsün, bu gerçek değişmeyecek. amatör eğlendirir yani pepito.
  • almanyadaki geri kalan hayatında kendisine başarılar. salon milliyetçilerinin bizim gönlümüzde yeri yok. bize vatan sevgisini derisine değil gönlüne kazıyan adam lazım. kaldı ki üç hilalle bozkurtla falan vatan sevgisi pek olmuyor.
  • kendisi özbeöz almandır, herkel'dir. isterse tüm vücuduna orhun kitabelerini dövdürsün.
  • takdire şayan bir dövme. alman vatandaşı ise ne olmuş, alman vatandaşı olan yüreğinde türklük sevgisi hissedemez mi yani?
  • osmanlı nerede kuruldu diye sorsan topkapı sarayı diyecek kokocunun milliyetçilik kasması olayı. alman milli takımında oynarken yaptırsaymış keşke.
  • türklüğün simgesi bozkurttur. atatürk zamanında paralara bile basılmıştır. 3 hilal osmanlı'da da bulunan bir bayrak. şimdi bunun nesi kimi rahatsız ediyor. neden gamalı haç muamelesi görüyor anlaşılmaz.
  • türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını söyleyen birinin peşinden giden bir siyasal islamcının dövmesi. samimi değil.
  • mesut'un en iyi yaptığı şey futbol oynamaktı ve en iyi yaptığı şeyi türkiye yerine almanya için yapmayı tercih etti. insanın en vatanseveri de en milliyetçisi de 'bir şekilde' ülkesine faydalı olandır. şu noktadan sonra yaptığı her şey şovdur.

    onun haricinde, haberi veren site anti-semitism falan sıkıştırmış araya yok ebesinin amı
hesabın var mı? giriş yap