• dinozorları sevindirecek kutlu haberdir, zira bazı metallicaseverler bu özelliklerini bob rock kişisinin yaptığı ilk albümle kaybetmiş, eski günleri özlemle anar, metallica'yı 4 albümden ibaret sayar olmuşlardır.
    bu kişiler nezdinde bob rock'un mötley crüe ve skid row referansları ne kadar ters ve yersiz ise, rick rubin'in slayer referansı bir o kadar yerinde ve heyecan vericidir.
    (bkz: hayırlısı neyse o olsun)
  • mike clink veya flemming rasmussen ile yeniden kavu$malarina vesile olmasi istenen pek hayirli doga olayi.
  • "metallica bob rock'la çalışıyor ondan kötü müzik yapıyolar" efsanesinin sonlanması hali. diğer ünlü metallica şehir efsanelerimiz: "melodik metal yapıolar (o ne demekse)", "abi klip çektiler davayı sattılar", "larsla kirk ibneymiş olm zütüşüyolarmış", "kirk hammet gitar çalmayı bilmio olm", "satriani, kirk için fırsat bulursa maç satar demiş", "lars ipne olduğu için yumuşak müzik yapıyolar" kadar popüler olmuş bu yaftaya da akıl sır erdirememişimdir. bob rock kimdir nedir? james gitarına abandığında yavaş abi gözünü yiyim mi diyordur? eğer öyleyse, müzikal yetersizliğinin ötesinde gerçekten kafa sikebilen st anger nasıl bir bob rock çalışmasıdır? izahlandırabilmişsem terbiyesizim. kanımca 90'ların en iyi bir kaç albümünden biri olan ve diğer bütün metallica albümleri gibi bambaşka bir yerden kalp ritmlerine müdahale eden, muhteşem load ve yine sıfat saymaktan imtina ederek kısaca, metallica işte diyebileceğim garage inc den ötürü ne kadar payı varsa (ki bu dörtlü'nün yaratıcılığı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu sanmadığını yineleyeyim) bu zat-ı muhtereme teşekkür eder ve metallica efsanesi duymaktan sıkıldığımı belirtmeyi zaruret addederim. her zamanki gibi neye benzediğini bilemediğimden ötürü mutluluk duyduğum yeni albümü ise, her kimle çalışacaklarsa! (mozartla çalışsalar fena olmazdı tabi) ihtiras rüzgarlarıyla beklemekteyim elbet.
  • rick rubin faktorunu goz onunde bulundurarak metallica-audioslave avrupa turnesiyle sonuclanmasini bekledigim ayrilik.
    (bkz: hayallerde yasiyor bazi ibneler)
hesabın var mı? giriş yap