• besiktas jimnastik takiminin hali hazirdaki antrenorunun adinin milli takimla birlikte anilmaasiyla birlikte sahsimi bazi sorular sormaya iten konu.

    ozellikle bazi tinercilerin (tinerci diyorum cunku besiktas taraftarlarini tenzih ediyorum) sosyal medya mecralarinda yaptigi yorumlar uzerine yasadigim saskinlik sonucu actim bu basligi.

    arkadaslar milli konular mevzubahis oldu mu takim falan dinlenmez, takimlar ustu bir olgudur.

    ama su milli vazife linkteki arkadaslarin yorumuna baktigimda gerçekten sasiriyorum.

    besiktaslilara soruyorum, gerçekten boyle mi dusunuyorsunuz yoksa bu marjinal bir taraftar kitlesi de herkesin ustune genelleme yapmayalim mi?
  • (bkz: hoşt)
  • kendisini arar buluruz izini dinlemeye davet ettiğim şahıs.
    hırvatistan maçı sonrası heyecanlı kalabalığın, çoluk çocuk incirli caddesine doluşan, hep beraber sevinen insanların coşkusunu hatırlatmak istediğim şahıs.
  • yillardir basarisiz olan kargalarin zafer sarhosluguna veriyorum yoksa bu kadar kor cahil olunmaz.
  • evet milli vazife üstündür. o nedenle aykut kocaman fenerbahçe'yi bıraksın derhal milli takımın başına geçsin. katılıyorum.
  • bazi kendini bilmez yazarlar tarafindan inkar edilsede, gorunen koy kilavuz istemez dir. simdi nedenleri tek tek aciklayamam sozluk ahalisi. cunki yapsam da anlamazsiniz. ama kabul etmek yada etmemek bir seyi degistirmez. 404error sozluk tarihin de gelmis gecmis en harika ve ust seviyede yazardir.
  • tinerin fazla kaçması sonucu atlanan/unutulan gerçek. efendi diye çıktıkları yolda birer zombiye dönüşmelerini de hayretle izliyoruz. tek kutsalları kendi çıkarları olan karaktersiz bi toplulukmuş adamlar. gerçekten yazık.
  • resimdeki zihniyet tinerin de ötesinde ayrı bir algoritma. türedikleri gibi tez zamanda yok olurlar umarım.
  • milli vazife her alanda her anlamda tüm özel durumlardan üstün olduğu ve sonsuza kadar da üstün kalacağı için katıldığım haklı önermedir.

    kendini bilmez birkaç serserinin ağızlarından salyalar saçarak milli başarıyı kurumsal başarıdan önemsiz görmeleri neresinden tutarsan tut densizliktir, vatan hainliğidir.

    toplumda ve basında tinerci diye adlandırılan aşırı uçlu beşiktaş taraftarlarından bu da geldi demek ki. yazık, hem de çok yazık. allah sizi nasıl bilirse öyle yapsın.

    bunu söyleyen ne türk ne de müslüman olamaz. milli değerlerimizi önemsememek her tarafa çekilebilecek affedilemez bir olgudur.

    güzide kulüp beşiktaş tan bu konuda açıklama bekliyoruz.

    beşiktaş mı milli vazife mi?
  • bir vazifenin milli olabilmesi için önce milli diye bir sey olması gerekir. turkuaz, milli değildir. hatta memlekette hic bir sey milli degil artik. her sey turuncu ya da turkuaz.. az otede oynayin.

    tanim manim yok amk! bir bitmediniz.
hesabın var mı? giriş yap