• esten dosttan para toplanarak yapilmis bir amerikan bagimsiz filmi. toplanan para 1,5 milyon dolar, orayi gecelim. yonetmen allan mindel kendisi de oyuncu oldugu icin, bruce dern, randy quaid ve josh brolin gibi meshurcana adamlari kandirmis, iyi olmus. basrolde, hafif geri szekali ama super balikci albert'i jane fonda'nin oglu troy garity canlandiriyor. hafif komedi, hafif gerilim, her ne kadar yonetmen reddetse de bol coen etkili iyi bir ilk film olmus bu. cannes, deauville ve seattle festivallerinde de cesitli oduller toparlamis. aferin.

    ayrica, filmin adina kanip cografyanizi yamultmayiniz, milwaukee aslinda wisconsin'de.
  • yuzunuzde gulumsemeyle cikabileceginiz bir filmdir kendileri. konusuyla ilahi adalet fikrini cagristirir. istanbul film festivali gosterimlerinden biri sonra yapilan soyleside yonetmen budala ve kucuk prensten etkilendigini ifade etmistir.
  • aslında kimsenin gorundugu gibi olmadıgını, aptal,deli gibi sıfatlarla tanımladıgımız digerinin derinliklerini gosteren ve onu bir karakter olarak ele alan, sade,eli yuzu duzgun ama gondermeleri fazlaca klişe bir amerikan bagımsız film. 1,5 milyon dolar butceyle ne kadar bagımsız kalabilir yonetmen onu ayrıca tartısalım.
hesabın var mı? giriş yap