• ön edit: ilk duyduğumda bana da komik gelmişti.

    yıllardır tıraş olduğum iki berber var. birisi bildim bileli akp'li. gideyim hem sakalları kısaltayım hem de gündem yoğun, akp'liler neler düşünüyor öğreneyim diye dükkana doğru yol aldım. iyi kalpli bir abimiz ancak abartısız söylüyorum; günün yarısından çoğunu a haber izleyerek geçiriyor. hatta daha fazlasını. tıraş yapmadığı zamanlarda da facebook sayfasından reisin terso yaptığı ülkeler için işgal çağrısı yapıyor. çünkü osmanlı'nın akp iktidarıyla beraber yeniden döndüğüne ve bir gün dünyaya hükmedeceğine inanıyor. "gündemi yakından takip ediyorum" savının verdiği özgüvenle de siyaset konuşmayı oldukça seviyor.

    neyse gelelim konuya... tıraşa zam da yapmış. "hayırdır abi, dolar seni de etkiledi herhalde" dedim. "ne alakası var ya dolar işi hikaye, ülke ekonomisini etkilemiyor. önlem alındı" dedi. şu yalanı söylerken girdiği ruh hali, yüz ifadesi falan aklıma geldikçe gülüyorum amkjfkgkgksk. "ekonomi yarra yemiş ama reisçiyiz, eleştiri yapamayız" styla yani. hemen karşı gol atmak için reisin abd'li bakanlara yönelik yaptırım kararından bahsetti. "ee o bakanların türkiye'de gecekondusu bile yoktur. hava cıva" dedim. durur mu aq haha. reisin kararı sadece başlangıçmış ve bazı fetö üyelerine olduğu gibi mit yurtdışı operasyonu ile o bakanları türkiye'ye getirebilirmiş. "ee bu durumda savaş çıkmaz mı" dedim? "kendi silahımızı yapıyoruz artık bizle baş edemezler" dedi. ve bunları söylerken ciddi ciddi söylüyor yani, inanarak. çünkü sikik yandaş kanallarda 7/24 bu propagandalar var. birisinden etkilenmese mutlaka diğerinden etkileniyorlar. sakal tıraşı bitti, "inşallah diğer gelişime kadar abd'yi işgal etmeye kalkmayız" dedim. en azından burada makul davrandı, "işgal şuan için mümkün değil, müslümanlar bile bizi desteklemez" dedi. teşekkürler müslümanlar. üçüncü dünya savaşnın önüne geçiyorsunuz resmen aq.
  • gelirken biraz da çer..la noliy?! porç!! şkop! stvol dan gp37 alıp kabzasıyla vur.
    vur allah vur.
  • (bkz: kamil koç örtülü operasyonlar dairesi) ile işbirliği içinde yapılabilir.

    yahu bir dönüyorum dolar kuruna bütün varoluşunu bağlamış denyoların paniklemesi var.
    dönüyorum öbür tarafa "reis jüpiter kaymakamını görevden almış" desen sevinen bir zevatın manasız özgüveni. mit bakanları boşverse de içme sularına fosfor karıştırsa ülkeye en büyük hizmeti yapmış olur.
hesabın var mı? giriş yap