• malumunuz devletimizin kentsel dönüşüm adı altında rant kapılarını sonuna kadar açmış olduğu bu fırsat kapısındaki yaşanan sorunlar diyor ve benim için en başta gelen sorun olarak; yan komşunun mutfağından gelen kokular ve yatak odasından gelen seslerdir diyorum.
  • fahiş aidat.
  • komşuların apartman kadar modern olmaması
  • komşuluk ilişkilerinin bitmesidir.
  • balkondan halı silkeleyememek.

    n'apcaz lan bu halıları? yalandan balkondan aşağı mı düşürsek? 1 değil 2 değil 3 değil, hangi birini düşüreceksin? yıkamaya veriyorsun üzerinde bi ton parfüm kokusu ile geliyor, alerjimi azdırıyor. üstelik temizlenip temizlenmediği de belirsiz.
    balkonda yıkasan asmak ya da sermek için yer yok.
    gözünü seveyim müstakil evin, bağın, bahçenin.
  • apartman etrafına ve özellikle girişlere takılan kameralardır.
    bir süre sonra bu kameralar güvenlik amacından sapıp dedikodu mercii olmaktadır.
    özellikle bazı teyzelerin aşırı merakı kişisel hayatı felç etmektedir.
    kolluk kuvvetleri ya da mahkeme izni olmadan bu kameralara ulaşımın kesinlikle yasak olması gerekmektedir.
  • 1) apartmanın bir dairesini alıp sırra kadem basan, tapudan kimlik bilgisini almaya gittiğinizde savcılık emri istenen, mahkemeye vermek için birkaç bin lira da avukata vermek gereken yusuf adlı kişi.
    2) aidatları ve hatta merkezi sistem yakıt parasını zamanında ödemeyen dağ ayıları.
    3) garaj girişine aracını bırakan orospu çocukları. (bkz: #72936890)
    not: yusuf yarın çıksa gelse 4500 tl birikmiş yakıt ve aidat borcu var. ama ibnelik edip ödemiyorum derse ne yapılır çok da bilemiyorum.
    edit: bittin olm yusuf sen, ekşide avukatlar var.
    not: @lok teşekkür ederim.
    @oldu ben kalkayim artik teşekkür ederim.
  • bekar olmaktır efenim.

    kısmen genç ve bekarsanız freddy krueger'ın dublörü olabiliteniz olsa bile tüm dikkatleri üzerinize çekersiniz. bundan kaçınmak için için ölü taklidi yapmanız bile işe yaramaz.

    apartman kekoları kezban eşlerini sizden kıskandıkları için apartman yönetimine asansöre yalnız binmemeniz konusunda şikayette bulunabilir mesela sanki burda onların çarpuk çurpuk karılarına tenezzül edecek ırz düşmanı var.

    neyse taşındım allahtan kan çıkmadan.

    gelen mesajlar üzerine edit: - olay yaşanmıştır.
    - sığ herifler yöneticiye ''karımız- kızımızın bekar bir adamla kapalı bir ortamda olmasını istemiyoruz.'' demişler. dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı işte anlayın.
    - yönetici de sözde tutucu ev sahibimdi bu olaydan sonra beni evden atmakla tehdit etmişti. sonradan kadın başka bir adamla kaçtı.(bkz: karma)
  • modern ayıların yaşaması.
  • modern olmamaları. site imarı dışındaki tüm binalar çarpık, bin tane imar hilesi bulunan bahçesiz kıç kadar göt göte karanlık dairelerden ibarettir. tabi binalar modern değil de insanlar öyle mi ? değil tabi ki. apartman kültürü olmayan şehirleşmeye direnen insanlar da bu sorunlara katkıda bulunuyor. amk adam asansör kullanmıyorum diyip eksik aidat veriyor. bir de devlet memuru desen ki parası yok ama değil. alacağımız evi biz seçiyoruz da komşuyu napacaz ?
hesabın var mı? giriş yap