• sınıfında akıllı tahta bulunan öğretmenler için kullanışlı kaynaklara sahip site. öğretmenlere ilk sene ücretsiz üyelik sağlıyor. ikinci sene kullanılabilmesi için sınıftan en az bir öğrencinin kayıtlı olması şartı bulunuyor. 8.sınıf kaynakları 1 ocak'ta açılacakmış.
  • eğitim dünyasına kazandırdığı interaktif uygulamalarıyla bilişsel öğretim tekniklerini birleştiren ve arkasında sağlam bir çalışma olduğu belli olan oluşum. her öğretmenin ilsis şifresiyle kolaylıkla bu uygulamalardan faydalanabiliyor olması ve internet ortamının olduğu her yerde kullanılabilmesi en büyük artısı.
  • kızımın başımın etini yiyerek satın aldırdığı ve 2 hafta sonra yüzüne bakmadığı üyelik
  • takip edilesi, kaliteli interaktif eğitim sitesi.
    sürekli yenileniyor.
    bol döküman ve kaynağa sahip.
    öğretmenlerin de öğrencilerin de bir numaralı yardımcısı.
    kullanınız, kullandırınız.
  • birkaç gündür eba girişi il ulaşılamayan online platform. sanırım eba ders ad altında vitaminin iğrenç içeriklerinin talep görmemesi, bu engellemede başrol oynamış olabilir.
  • daha önceden pek çok içeriğine ulaşabiliyordum.şimdi ulaşamıyorum.paralı yapmışlar.bi öğrenciyi üye yapmam gerekiyor.ağaya beleşti looooo.noldiniz.:p
  • bu sitenin nesi iyi yahu? flash canı isterse çalışıyor canı istemezse çalışmıyor. yazdırılabilir etkinlikleri sitenin canı istediğinde açıp basabiliyorsunuz, canı istemezse yok. ha koyunun olmadığı yerdeki abdurrahman çelebi.
  • ben bu kadar konulardan alakasız, saçma soruların olduğu, kötü ve eski videoların bulunduğu bir eğitim portalı görmedim dediğim web sitesi.
  • raporlaması çok gelişmiş. öğrenci için ayrı veli için ayrı hesap var. kendi hesabınızla girdiğinizde çocuğunuzun o gün neler yaptığını veya dün neler yaptığını gösteriyor.

    kursa gitmek yerine morpayı seçtik. çocuk okuldan eve geliyor. her dersten bir bölüm tamamlıyor. ben akşam bakıyorum hangi konuda ne hataları çıkmış. üzerinde konuşuyoruz.

    takip edilirse gayet güzel imkanlar sunuyor. anlatımlar, sınıftaki anlatımlara göre çok daha kaliteli.

    umarım soru sayılarını artırırlar. tavsiye ediyorum.
  • bu dönem giriş yapıp kullanmak isteyen öğretmenlere "ancak bize para kazandırırsanız bir sonraki dersi görebilirsiniz" şeklinde bir mesajı utanmadan gösteren sözde eğitim portalı. kaç yıldır kullanıyodum, artık yanlışlıkla bile girmem. eğitim için yapacağınız son şey öğretmenler üzerinden para kazanmak olmalı. bu aşağılık anlayışa eğitimde yer veren tüm öğretmenlere de uyarımdır. ne kullanın, ne de kullandırın.
hesabın var mı? giriş yap