• siteleriyle ilgili çekincelerim vardı fakat bir şans vermek istedim, deneyeyim istedim.

    xbox one için sekiro oyununu aldım, sipariş durumu "onay bekleniyor" durumuna düştü.
    bunun akabinde müşteri temsilcisine bağlandım ve durumu izah ettim.
    müşteri temsilcisinin o kadar anlattığıma ve yazdığıma "yani?" gibi bir cevap vermesi de takdire şayan.

    neyse, müşteri temsilcisi kısaca şöyle cevap verdi;
    oyun daha çıkmadı, çıkınca size kod gönderilecek, kod çalışmazsa xbox ile bağlantı kurulacak ve tekrar kod istenecek.

    ben de oyunun oynanabilir tarihinin 22 mart olduğunu ve önceden kod ile redeem yapabileceğimizi söyledim.

    kendileri kısaca böyle birşeyin mümkün olmadığını, oyun çıkınca kodun gönderileceğini söyledi.

    eyvallah, çalışma şekilleri bu olabilir.

    fakat ben de "tamam o zaman, bu sistem bana uymuyor ve sitenizde böyle durumlar için bir bildirim yok, o yüzden siparişin iptalini rica ediyorum" dediğimde maalesef dediler.

    kısacası çalışma şekilleri bu ve iptal gibi bir durum yok.

    edit: mtcgame'den yetkili bir kişi aradı ve son derece nazik şekilde konuştu, isterseniz iadenizi yapalım hemen dedi.
    iade etmedim ve 22'si sabahı oyunun kodu geldi ve redeem ettim.
    sadece ve sadece iade seçeneğini ve müşteri temsilcileri olayını halletseler süper olacak.
  • dolandırıcı olduğunu düşünmediğim firmadır. birkaç dakika önce ilk alışverişimi yaptım, ancak bu son alışverişim olacak.

    steam'de 61 lira olan far cry 4 oyununu 43 liraya almak istedim. üyelik gerektirmediğini düşünerek direkt ödeme ekranına geçtim. iyzico ile ödememi yaptım. ürünü satın alırken de mail adresimi girdim. fakat hiç bir şey olmadı. iyzicoyu arıyorum yok, canlı yardımdan cevap istiyorum yok, facebook'tan yardım alabilirsiniz dediler o da yok.

    yani bundan sonra nasıl güveneyim de buradan alışveriş yapayım bilemiyorum. ne oyuna aldığıma dair elimde bir delil var (hesaptan çekilen para dışında), ne de birine ulaşabiliyorum. gerçekten çok iğrenç bir durum.

    kullanıcıya üye olmadan alışveriş yapma imkanı sunuluyor, sipariş esnasında alınan e-mail ile kullanıcı siteye üye yapılıyor ama kullanıcıya şifre gönderilmiyor, şifremi unuttum'a tıkladığımda mailime herhangi bir yönlendirme yapılmıyor, sadece şifre sıfırlama linkinin gönderildiği söyleniyor. o da ortada yok.

    yazıklar olsun, sitenin altına trustpilot yorumlarını koymuşlar. senede bir olan memnuniyet içeren alışverişlerin eklendiğini düşünüyorum. türkiye'de faaliyet gösteren her firma gibi ilgisiz ve bilgisizler. teşekkür ederim.

    edit 1 : oyun geldi ama cidden çevrimiçi müşteri temsilcileri hiç cevap falan vermediler. onlara da ayrı teşekkür ederim. ne zaman müşteri hizmetleri oturur, ben de bu yorumumu değiştiririm.
  • (bkz: nba 2k20) oyununu xbox konsolu için 257 liraya satan site. microsoft store fiyatının 457 try olduğunu düşününce, insanın aklını çelmiyor değil. donanımhaber üyeleri sürekli kullandıklarını belirtmiş fakat forumda oluşan net bir kanı yok (bazıları övmüş, bazıları sövmüş). oradaki üyeliğime dair herhangi birşey hatırlamadığım için forumlara dahil olup soru da soramadım. bizden bilen arkadaşlar varsa yeşillendirebilir mi? bir vpn muhabbeti dönüyor zaten onu hiç anlamadım. kısacası dönüşlerinizi bekliyorum.
  • xbox’a oyun almak için birçok kere kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım süper site. vpn olayı da şu; site size muhtelif ülkeler arasında oyunu o sırada en ucuza satılan ülkeden alma hizmeti sunuyor. diyelim ki usa den aldınız, vpn vasıtasıyla usa e bağlanıp kodunuzu aktif hale getiriyorsunuz, sonra da indirmeye başlıyorsunuz. vpn olayı da sadece kodu aktif hale getirirken kullanılıyor yani sonrasında bir şey yapmanıza gerek yok.
  • oynadığım oyun için e-pin aldığım site. internet bankacılığı özürlüsü olmamdan dolay hiç anlamadığım şeyleri yaparken canlı destek ile irtibatta olup hiç bıkmadan usanmadan en absürt sorularımı bile cevapladılar. aynı epin i 3 kere almışım iadesini istedim 1 dakika içinde iadesi yapıldı. gönlümü çaldın mtc!
  • c4game.net sayesinde keşfettiğim güzel site. uzun süredir kullanıyorum. güvenilir daha bir sıkıntısını görmedim. ama alışveriş yapmadan önce c4game üzerinden rakipleri ile bir fiyat karşılaştırması yapmak her zaman karlı çıkmamı sağlıyor tavsiye ederim. sonuçta bu devirde biraz ölücü olmak lazım.
  • xbox one için 3 oyun almıştım en geç 1 saat içinde keyimi yollamışlardı. sayelerinde pahalı olan oyunları biraz daha ucuza alabiliyoruz. keşke fiyat sıralaması ekleseler de hangi oyunların fiyatı düşmüş görebilsek, yani öbür türlü tek tek oyun ismini yazıp aratmamız gerekiyor. valla reklam için para falan almadım.
  • 3 liralık steam kodumu 1 saattir vermeyen site. üye olup telefonu doğrulatmam yetmiyormuş gibi şimdide elimde kimlikle selfie çekip yüklememi istiyorlar vallaha pes artık.
  • leş gibi whatssap destek hattı olan site. ödeme yaparsınız onay bekliyor der. bir kod gönderecek, desteğe bağlansan da birazdan, 10 dk içinde gibi cümle olmayan kelimelerle geçiştirir. varsa alternatif yönelin.
  • yaklaşık 1 aydır kredi kartı ile alışveriş yapılamayan site.
    müşteri ilişkileri de inanılmaz bilgisiz ve ilgisiz.
hesabın var mı? giriş yap