• az önce alkışlarlayaşıyorum sitesinde gördüğüm bir video üzerine açmış bulunduğum başlık. saldırı bir baba oğula karşı gerçekleşiyor.

    (bkz: 2017 ramazan ilk dayak piyangosu) buradan bursaya oynayan arkadaşları tekrar tebrik ederim.

    video şöyle olmakta: http://alkislarlayasiyorum.com/…saldiran-magandalar

    fermusten adlı alkışlarlayaşıyorum kullanıcının açıklamasını aynen yapıştırıyorum:

    mudanya ido iskelesinde tadında anadolu adlı mekanda, yan masasında yemek yiyen baba-oğula imalı bir şekilde "afiyet olsun" diyen 4 magandaya baba oğul "niye öyle imalı bir şekilde söylediniz seferiyiz tutamıyoruz" cevabına karşılık "o zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz" diyerek saldırdı. önce su atarak taciz eden magandalar sonra babanın burnunu kanattı oğlununda yüzünde morluklar oluştu. klasik siz benim kim olduğumu biliyor musunuz bağırışlarıyla uzaklaşan magandalardan baba-oğul şikayetçi olmadı.mekan sahipleri de saldırıya uğrayan baba-oğula yardımcı olmadılar. buradan anadolu tadında adlı mekanın güvenlik görüntülerini sosyal medyaya koyarak o kişileri ifşa etmesini istiyorum.
  • (bkz: islam hoşgörü dini değildir) birazdan birileri gelip birkaç kişinin yaptığını tüm islam alemine yıkamazsın diyecektir. ne zaman böyle bir olay olsa mesela birisi bir yerde kendini patlatsa, girip onlarca sivili kurşuna dizse, kamyonla onlarca insanı ezse, sevgilileri dövse, kısa giyeni tekmelese filan onlar islam' ı yansıtmaz. bu da yansıtmıyordur.
  • (bkz: first blood)

    alıştığımız ülke manzaralarıdır.

    ilk kan ne zaman akacak merak ediyorduk.
  • (bkz: erzurum uyuma)
  • arap kültürü kokan bir eylem.
  • insanlarin "seferiyiz tutamiyoruz" demek zorunda kalmasi bile utanc kaynagiyken, bir de uzerlerine darp edilmeleri.

    arkadaslar, cahil ve musluman bir ulkede yasamanin maalesef sonuclari bunlar.
  • oruç tutmayana karışan adamı, el kaldıranı bırak laf atanı bile yargılayacaksın. hadi yargı birşey yapmıyor, orda eli ayağı tutan birileri olacak, sanane lan deyip düzeltiverecek yamuk herifleri. bunu çok isterim doğrusu.

    ama bunu istediğim kadar oruç dayağı diye iyice insanlıktan çıkan, içindeki kin ve nefreti kendinden farksız bazı orospu çocukları yüzünden kusan yavşaklara da bişeyler olmasını isterim.

    dün saat öğlen 1.30 gibi ümraniye de canpark avm'deydim. gerek içi, gerekse dışında ki bütün kafelerde birileri oturuyordu. ümraniye diye demediğinizi bırakmayacağınız bir yerde, ana caddesinin üstünde millet oturmuş yiyip içiyordu. bir kimse de gelip bişey demedi, mevzu çıkmadı. çıksaydı burda 150 entryli başlık açardınız.

    sözün özü, oruç tutmayana saldıran orospu çocuklarından bir farkı yok çoğunuzun.
  • siyasal islamcıları sıkmış bir haber. taşımayın bu tip haberleri gündemimize. siyasal islamcılar rahatsız oluyor. admin kitle başlığı adamlar sıkılmasın şimdi yok yere.
  • gerçek islamın nasıl olduğunu gösteren müslümanların yaptığı saldırıdır.
  • ilgili olayın yaşandığı tadında anadolu restoranı tav alt şirketi olan bta' ya bağlıdır. bu firmalara mail vb yollarla ulaşarak olayın üzerine başka görüntü olup olmadığı konusunda gidilebilir.

    eminim restoran yetkilileri alanın güvenliğinden sorumlu olan ido güvenlik görevlilerine durumu aktarmışlardır.
hesabın var mı? giriş yap