• sebep olanın anasını bacısını dediğim sorunsaldır. her gün 5 defa 250 desibel allah türküsü çekmekten bıktım. bunun selası var, ıvırı zıvırı var, sokakta patates soğan diye bağıranlar bile daha az rahatsız ediyor daha az gürültü yapıyor. ben bunu çekmek zorunda mıyım aq sene olmuş 2016, herkes gitsin pazardan bir alarmlı saat alsın 1 tl ya, kur ezan saatine git sonra ibadetini et. neden bu show, niye bu göze sokma, başkasını rahatsız etme çabası?

    yanılmıyorsam antalya'da bir delikanlı vatandaş önce idare mahkemesine ardından anayasa mahkemesi'ne konuyla alakalı bir başvuruda bulunmuştu, ama tabii ki böyle bir dönemde anayasa mahkemesi sarayın mahkemesi olduğu için açıkçası büzzüğü yetmedi. aynı tas aynı hamam devam.

    şu an yine ezan okunuyor, sanki ofisin içine girdi bu aq müezzini böyle bir toplumsal yaşama, uzlaşı olamaz aq.

    edit: mesele entryden çok net anlaşılıyor da tekrar izah getireyim, mesele ezan değil, bunun 250 desibelle verilmesi. ulan sokaktan yüksek sesli müzikle apaçi geçince sövenler mesele ezan olunca tövbe bismillah çekiyor.
  • ezan'dan rahatsız olanlar gitsin mağarada yaşasınlar

    https://www.youtube.com/watch?v=ksaj5tu4suk
  • bu konuyla ilgili açılmış binlerce başlık var onlardan birine entry girmek yerine bayat ekmeği ıslatıp ıslatıp taze diye insanların önüne sunma çabası asıl show değil de nedir?
  • ezanın sahibi yüce allahın en tez zamanda belanı vermesi dileğiyle

    tanım: bir ateistin tükürük saçarak böğürmesi
  • mesele entryden çok net anlaşılıyor. aynen alıntı;

    "...sene olmuş 2016, herkes gitsin pazardan bir alarmlı saat alsın 1 tl ya, kur ezan saatine git sonra ibadetini et. "

    şimdi meselenin ezanın kendisinden rahatsız olduğun buradan belli değil mi öküzüm?

    notsal edit : ezanın hoparlörsüz okunması taraftarıyım.
  • ya bu deveyi güdersin ya da si..tr.o gidersin.müslüman bir ülkede bunlar normal şeyler sen hangi ülkeye bağlı bir vatandaşsın bağlı olduğun bir ülke yoksa kuyruğunu sıkıştır ve sesini çıkarma yoksa kuyruğunu sıkıştırdığın yere başka birşey sıkıştırırlar
  • (bkz: bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli
    ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli..)
    demiş üstad.
hesabın var mı? giriş yap