• atatürk'ün manevi evlatlarından biri. atatürk kendisini 1929'da tanır. küçük mustafa o sıralarda yalova'da çobanlık yapmaktadır. atatürk onu okutmaya karar verir. kuleli askeri lisesi'nde okur, binbaşılığa kadar yükselir. 1987'de hayatını kaybeder. kendisi sigirtmac mustafa olarak bilinir.
  • asil meslegi dis doktorlugu olan an itibariyle akp'den fatih belediye baskani
  • netron da mcpd eğitmenliği yapan kişi.
  • demokratik toplum partisi şanlıurfa il başkanı mustafa demir tutuklandı.
    kaynak: http://www.cnnturk.com/…id=318&hid=1&haberid=362795
  • istiklal makzume anadolu lisesi'nde ingilizce öğretmeni. zamanında öğrenciler arasında sevilmesi, hafif kilolu ve sevimli olması sebebi ile lakabı ayıcık idi...
  • geçen dönem seçildikten sonra büyük soru işaretleri ile görevine başlamış fakat ben dahil çoğu kişiye tükürdüğünü yalatmış ve tekrar seçilmiş başkandır. fatihin çevresini değiştirmiş sosyal ve kültürel birçok çalışma yapmıştır.
  • yeni bayındırlık ve iskan bakanımız
  • kabineye girmeden henüz once imar ve iskan komisyonlarinda gorev yapar idi
  • isim benzerliğinin ironisinin yanı sıra, devlet terörünün yeni kurbanıdır. kaldığı f tipi hapishaneden, sağlıklı olarak gittiği muayeneden, ayakta duramaz dönmüş. günü baygın geçirmesine rağmen, ancak sonradan hastahaneye kaldırılmış ve kısa süre sonra da hayatını kaybetmiştir.

    (bkz: http://www.halkinsesi.tv/…r_detay.php?bilgi_id=4696)
  • "tekirdağ 2 nolu f tipinde tutuklu bulunan mustafa demir 24 mayıs 2009 tarihinde hayatını kaybetti. 3 yıldır adli bir davadan tutuklu bulunan mustafa demir iki çocuk babasıydı.

    mustafa'yı f tipi ve işkencecileri öldürdü

    mustafa demir, 22 mayıs cuma günü yürüyüyerek hücresinden çıkarak, muayene olmak üzere hastaneye gitti. ancak hücresine tekerlekli sandalye ile getirildi.

    gece, saat 23.00 civarında bilinci bulanık ve tekerlekli sandalye ile hücresine getirilen mustafa demir, dokuz saat sonra, yani sabah sayımında yerde baygın bulundu.

    23 mayıs cumartesi günü bilinci giderek kapanmaya devam etti. mustafa idrarını tutamaz, yatağına kaçırır, yemiyen içmeyen bir durumdadır... bu hali ertesi gün, 24 mayıs pazar günü de devam edince, saat 16.00'da hastaneye kaldırıldı. kaldırıldığı hastanede birkaç saat içinde hayatını kaybetti.

    tecrit ve her çeşit işkenceyi sürdüren ve onay veren, suçluları cezalandırmayan, ödüllendiren adalet bakanı ve akp hükümeti mustafa demir'in öldürülmesinden sorumludur. "

    http://www.halkinsesi.tv/…r_detay.php?bilgi_id=4696
hesabın var mı? giriş yap