• ulan büyük yatırımcılar bunun bir yerden döneceğini biliyorsa, herkes neden ters pozisyonda kaldığını söylüyor. ya da üretim yapanlar bilmiyor muydu da fiyat pozisyonları ve hammadde ihtiyaçlarını buna göre düzenlemedi.

    ha büyük yatırımcıda insider bilgi varsa, o da ayrı bir şey. bu bildiğin manipülasyona girer. devlet eliyle manipülasyon olmaz.
  • tepedekinin yeni piyonunun bakan olmanın verdiği coşkuyla yaptığı açıklamalar.

    ateist olmama rağmen bu tayfanın "allah bir" dediğine inanmadığımdan bunların söylemlerine göre yaptığım tek bir finansal hareket yok.

    şempanzenin bir tık üstü iq'ya sahip olan hiç kimse bu adamlara göre hareket etmez...
  • meali: nasıl da çarptık ama.
  • meali "garib gurebayı el birliğiyle öyle bir siktik ki bir daha değil dolara yaklaşmak gazoz kapağı bile almaya cesaret edemezler" olan itiraf. döviz piyasasını göz göre göre tahrik edip kışkırttınız. yangına adeta benzin döktünüz ve yalan enflasyon oranlarınız karşısında parası kuş kadar kalan garibanın sırf birikimi erimesin diye dövize yönelmesini sağladınız ve en elverişli pozisyonda ölüm vuruşunu indirdiniz. siz bu aksiyonu dolar 10 lirayken de 8 lirayken de yapabilirdiniz ama bile bile 18 20 liralara çıkarttınız. bakanın faiz indiriminden haberi olan kardeşi gibi her şeyden haberi olan yancılarınız çoktan doları terketmesini sağlayıp en düşük seviyede tekrar alım yapmaları için imkan verdiniz.
  • sandıkta da siz çarpılırsınız inşallah.

    dinimiz, amin.
  • ister karma deyin ister ilahi idalet.
    elbet bir gün tecelli edecektir.
  • şimdi şuraya şu linki bir bırakayım, sonra da son üç ayın usdtry grafiğine bir açın bakın.

    https://borsaninizinden.com/…hacim-duserse-ne-olur/
  • asıl dolar bozanın merkez bankası değil de büyük yatırımcı olduğunun itirafı. aynı büyük yatırımcı dipten %30 karlı bir şekilde geri topladı dolarını. büyük balık küçük balığı devlet eli ile ham yapmış oldu. müthiş bir insider trading, o kadar mükemmel oynadılar ki kendi seçmenleri göbek atıyor.
  • şahsen ben 800-900–1000 liradan topladım altınları. altın oldu hop 600-700 lira. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye.

    komik mi?

    lakin ben kara kara düşünüyorum da benim bu durumum sadece bana mıyazar. ben o 3 kuruş parayı kullanıyorum ekonominin içinde. alıyorum veriyorum. benim param şu anda nerede ve kimde? ekonominin içinde mi yoksa boş sıfırlı hesaplardan birinin içinde sadece küçük bir rakam mı? belki de düşükten alınmış altındır, dolardır. bilemeyiz. küçük yen hooop büyüğe geçmiş para. küçükler daha da azalmış yani. piramitin en tepesinde birileri yine yalnızlaşıyor.

    ben de bu ülkenin vatandaşıyım. düşman değilim. ben sadece paramı korumak istedim. çünkü param sürekli azalıyordu. korumak zorundaydım. hepsi bu.
hesabın var mı? giriş yap