• shell v-power kullanıyorum çünkü arada bariz bir fiyat farkı yok hemde orijinal olduğunu eminim sahtesi çok olan markadan uzak duracaksın
  • sanayiye gidin ve öyle yedek parçacı, aksesuarcı, herseyci değil sadece ve sadece madeni yağ satan bir dükkana gidin, var öyle yerler. muhtemelen bir veya birkaç markanın da resmi bayiisidir zaten. buralar öyle 3-5 liraya itibarını lekelemek istemez. alın kendiniz yağınızı devam edin. özel servise giderseniz muhtemelen no-name bir marka yağ atar, marka isterseniz de yine aldığı yağın direk en ucuzunu almak isteyeceği için siparişle dükkana gelen malın sahte olması ihtimali var. yağ işi sakata gelmez yeni motorlar çok çok hassas.
  • bir yarış arabası veya üst segment çok teknolojik bir motora sahip bir araca sahip değilseniz.
    sahte diye adlandırılan merdiven altı amblajlanan yağlar.
    yağ lambası yakar, buharlaşma yoluyla eksiltme yapar, eskimiş yağ soğutucunun kanallarını patlatarak suya karışır, hırpalanmış motorlarda zamanla yanma odasına karışarak duman atma yağ yakma veya suya karışarak çamurlaşmaya neden olabilir.
    iyi niyetsiz veya deneyimsiz bir ustaya denk gelirseniz vay halinize.
  • bana saçma gelen rezalet.yag iyide olsa kötü de olsa yağ yakmaya neden olmaz.yada yağ ne kadar kötü olabilir.bu yağlar büyük ihtima arıtılmıs atık yağlar olabilir.onlarda camurlasmaya neden olmaz.
    artı olarak yağın değeri yanma sıcaklığı ile alakalıdır.yag surtumme ile belli ısıda yandığı için yağlama özelliğini yitirir.
    motorun yağ yakmasi ambeleye kalkması ve çıkan yağın kötü olması anca motor zaten kotuymustur ve içine motor yağ katkısı katılmış ve yağ katkısı sebebiyle sessiz çalışıyor görünüyordur.
  • haketmişsin be kardeş motor yağı internetten mi alınır. hadi alıyorsan distribitörün kendi sitesinden al. cleanpex gibi
  • herhangi bir görsel kanıt bile sunulmayan sahte yağ denilerek internetteki yağ tedarikçilerine olan güveni zedeleme amaçlı uydurulan hikayedir.

    (bkz: buna inanan varsa elimde ucuz boğaz köprüsü var)
hesabın var mı? giriş yap