• başarısız tabi ki olur. takibimdeki 190 lira olan bir çantayı 11.11 mevzusu sebebiyle 220 liraya çıkartıp 11tl çek verip 209 liraya satmaya çalışıyor. aynı çanta hepsiburada'da enflasyonla topyekün zımbırtısı sebebiyle 179 lira.

    bu lanet olası kapitalizm n11'de şahsıma işlememiş olsa da gearbestten birşeyler almama engel olamadı tabi. miband 3 114 tl inanabiliyor musunuz? götüme sokacam sanki, aldım amk!
  • bu gözler ne özel hastaneleri ne hamburgercileri ne balıkçıları gördü gençler.. hepsi tıklım tıklım unutuldu gitti.. çok da şey yapmayın.
    bahsi geçen firmanın milyonlarca lira harcayarak yapamayacağı reklamı bir hata yüzünden sözlüğe taşınmasıyla yaptığı şey.
  • e sen 10 kasım'ın anlamını bilmeyen reklamcı,pazarlamacı vs. koyarsan böyle başarısız olursun işte n11.

    edit: dilbilgisi
  • kim bu zamanda alışveriş yapsın ki. dolar fırlamış, fiyatlar 1 dolar 6.5 tl olarak güncellenmiş. şimdi de insanları keriz yerine koyuyorlar. sen önce doların düştüğünü benimse ve fiyatları 1 doları 5.40 olacak şekilde güncelle ondan sora topyekünmüş, kampanyaymış yaparsın. sen dolar güncellemesi yapma sonra "müthiş indirimler" sloganı at, batın lan en kısa sürede.
  • (bkz: fucked up)
  • birincisi altyapıları yetersizdi. şu anda bile hâlâ sitede dolaşamıyorum, sürekli hata veriyor.

    ikincisi, insanlar indirim bulmakta zorlandılar, benim gibi interneti iyi kullananlar ve hatta google kullanmayı bilenler, ürünleri genellikle çok daha ucuza başka yerlerde bulabiliyorlar. basit bir örnek vereyim, şu anda girebildiğim ender sıralardan birisi oldu, arkadaşıma 5500'e bundan yaklaşık 2 hafta önce note 9 almıştık, 11.11 indirimi ile baktığım fiyatlar, o fiyatın baya üstünde. böyle olunca da n11.com 'un mantığı ortadan kalkmış oluyor.

    üçüncüsü, kupon sisteminde yeterince bonkör davranmadılar. siyah, kırmızı 11.11 indirimi diye bir şey yaptılar, kuponların geçersiz olduğu ürün indirimleri çıktı ortaya, böylece bazı firmalar aynı ürünü iki farklı fiyata satıyor oldular. daha önce paylaştığım bir örneği tekrar paylaşayım

    https://eksiup.com/40d6a1ff9111

    aslında devam ederdim ama bunlar temel sıkıntılar. n11.com'un ilk açılma mantığına dönmesi ve daha sıkı kontrollerde bulunması gerekiyor. yoksa hepsiburada, amazon gibi rakiplerine pazar kaybeder.
  • nginx hatalarıyla karşılaşıyorum hala.
  • sirenleri susturmaya çalışırsan işte böyle susup kalırsın. iyi oldu bir an önce bat da kurtulalım doğuş grubu. koç holding ve koton reklamından biraz örnek al.
  • başarılı mı başarısız mı bilemem ama ben samsung note9 512 gb 450tl indirimli kuponu ve kredi kartı bonusuyla 5300 tl civarına aldım 6200 den aşşağı yok diğer sitelerde.
  • ebebek'te tanesi 79 kuruşa gelen ve stokta olan bebek bezi, n11 kampanyasında 82 kuruş.

    samsung gear icon x, hepsiburada'da 799 tl iken n11'de 850-999 tl arası değişmekte.

    "indirim" diye ortalığı ayağa kaldırınca herhangi bir araştırma yapmadan oltaya takılacağımızı düşünerek strateji hatası sonucu gelen başarısızlık..
hesabın var mı? giriş yap