• varlık amacı yalnızca bentley 'e high-end ses sistemleri tedarik etmek olan, naim markasının alt kolu. bu iki safkan ingiliz firmasının partnerliği neticesinde ortaya muhteşem bir ses kalitesi çıkmış. ses sisteminiz kaliteliyse, bu yalnızca ses sisteminiz kaliteli demektir. ama sistemin kullanıldığı mekanda doğru yalıtılmışsa, o zaman mini bir konser salonuna hoşgeldiniz demektir çünkü özellikle arabalarda düzgün yalıtım yapılmamışsa sisteme ne kadar para harcanırsa harcansın iyi sonuç alınamaz.

    bu ortaklık yalnızca ürün tedariki sağlayıp bir kenara çekilmek anlamına gelmiyor, aksine her bir bentley 'in ses sistemi üretim bandından çıkmadan evvel naim mühendisleri tarafından montajlanıyor ve akustik kontrolleri yapılıyor. ayrıca yine yalnızca bentley için özel olarak 1100 watt üreten yepyeni bir amplifikatör geliştirilmiş.

    uzun yıllar ve zorlu koşullar altında kaliteden asla taviz vermeden çalışabilmesi için özel malzemeler kullanılıyor ve bunun sonucu olarak -40c ile 70c derece arasında seste en ufak bir problem olmadan müziğin keyfini çıkarabiliyorsunuz(hoş -40c derecede benim müzik keyfimden daha önemli önceliklerim olur muhtemelen).

    ses optimizasyonu ve ince ayarı yine naim mühendisleri tarafından yalıtımı özel olarak hazırlanmış bir odada dsp yöntemi ile yapılıyor. bu yöntem ile süleymaniye camisinde nargile tüttürüp sesin her tarafa eşit yayılıp yayılmadığını kontrol eden mimar sinan misali bir akustik kalite ortaya çıkarılabiliyor.
hesabın var mı? giriş yap