• mary poppins'in ne müthiş birşey olduğunu hatırlatmak için yanıp tutuşanlara yeni bir fırsat. başka? başka hiçbirşey değil.
  • garip bir şekilde insanın içini neşeyle dolduran seyirlik, zaten içinde emma thompson barındıran bir "şey"in kötü olması pek de olası değildir.
  • emma thompson ve karlar altındaki düğün sahnesi için bile izlenebilecek film.

    çok masum, çok eğlenceli.
  • eğlenceli bir film ama kısa geldi yahu, daha uzun olsaymış keşke. bir de evin renkleri inanılmaz güzeldi.
  • ba$tan sona senaryosunu yazmıs gibi tahmin edilebilen film.
    bi tek kar yagacagını tahmin edememistim.*
  • ikincisinin çekilmiş olduğu film. adı nanny mcphee and the big bang. imdb ye göre 26 mart 2010'da ülkemizde vizyona girecekmiş.
  • emma thompson için izledim ve pişman değilim.

    2010 tarihindeki yeni sürümünde yine emma thompson vardı ve onu da izledim. 1970-75 arası doğumlu iseniz güzel nostalji...

    ...ne alaka?... şöyle;

    bizim zamanımızda sadece trt vardı...dur la dur gitme bişe dicem... işte o trt'de pazar sabahları eğlenceli filmler yayınlanırdı, 9 civarı kahvaltıyı yapar, 10 civarı başlayan o filmleri izlerdik, gitme la dur harbiden, neydi o eski günler demicem dinle acık, ne diyodum...hah!...o walt disney filmlerini izlerdik nassı mutlu olurdu herkes, oyuncusundan, yönetmenine, senaristinden, evde pazar keyfini buna aktaran biz garibanlara kadar. filmin sonunda nasıl onulmaz bir keyif, nasıl bir yaşama sevinci dolardık. 2 saat sonra tabii unuturduk o ayrı!

    bu film bana o köpekli filmleri hatırlattı. sene olmuş 2010 yiyen var mı bilemem ancak benim gibi o çağlardan kalmaysanız izlenir, diyelim ki o devrin değil yeni neslin gencisiniz, bir deneyin derim 2010 yapımını, yer misiniz? ...bilemem.

    (bkz: devir değişti e tabii çelik de değişti)
  • görsel yönetmenine hayran kaldığım renk cümbüşü. eğlenceli ve naif bir film olması bir yana, sessiz film olarak dahi seyredilesi bir görselliği var, masal evi gibi bir ev, renkle yıkanmış sahneler. ve akılda kalan şu müthiş cümle: "beni istemiyorsanız ve ihtiyacınız varsa kalırım. beni istiyorsanız ve ihtiyacınız yoksa giderim. "
  • oldukça sevimli ve keyifli bir aile filmi. emma thompsonın film ilerledikçe değişmesi, yani filmin başında tek dişi kalmış bir teyze iken , güzellik arttıkça onunda güzelleşmesi oldukça iyi yapılmış. çocuk oyuncuların da özellikle çöp çatan olarak gösterdikleri performans da çok çok güzeldi. çoluk çocuk oturup izleyin hiç sıkılmayacaksınız.
  • korona günlerinde izlediğim en neşeli ve en akıcı filmlerden birisi..

    kendisi umut veren filmler listesine de ilk beş sıradan ayrıca girmiştir, bahsetmeden geçemem.

    mary poppins 'ten esinlendiği her halinden belli olan bu güzelim film için emma thompson 'a da ayrıca nadide bir teşekkürü bir borç bilirim..
hesabın var mı? giriş yap