• 4 mühendis tarafından 2019 yılında tübitak desteği ile kurulan teknoloji tabanlı lojistik firması. amaçları uçak bileti alır gibi lojistik ve kargo satın almayı sağlamak. yeni kurulmuş olmasına rağmen birçok küçük ve büyük ölçekli müşterileri olmuş. amazon ve etsy satıcılarının da yoğun şekilde kullandığı navlungo, onlara sunduğu özelliklerle tek tuşla yurt dışı gönderilerini sağlıyor. sizi mail ve telefondan en önemlisi merdiven altı birçok aracıdan kurtarıyor.
  • çöp kargo firması
    30x40 boyutlarında ürün gönderirsin depolarına. "bu ürün 46x35 boyutlarında" derler ve fiyat 16 eurodan 22 euro'ya çıkar.
    "tekrar ölçüm yapın ürünümüz kesinlikle 30x40 boyutunda deriz. " "ürününüzü kargoya verdik ya bu ödemeyi 1 saat içerisinde yapın ya da ilgili mercilerle işlem başlatırız" gibi tehditvari konuşmaları olan firmadır. uzak durulması gereklidir.
  • büyük küçük, tüm taşımalarınız için teklif alabileceğiniz, benim de ilk kez dün denediğim lojistik firması.
    ufak bir paketin singapur'a gönderilmesi için dhl 146 euro teklif vermişken anlaşmalı olmamıza rağmen, buradan 68 euro teklif aldım fedex çıkışlı.
    fakat yurt içi nakliyeyi yapan (bir yerden alıp navlungo'nun deposuna ileten) firmanın kuryesi geldiğinde o kadar konuya hakim değil ki, "hata mı yaptım lan" diye bir düşündüm. bakalım gönderebilecek miyim gerçekten bu teklife. editleyeceğim.

    gönderi sonrası edit: bugün teslim edildi gönderim. bilgilendirme çok az. takip numarası ile nereden takip edeceğimizi belirtmemişler; yurt içi kargo kime ait detayları yok. ama gerçekten 146'lık gönderiyi 68'e gönderdim.

    eğer çok aceleniz yoksa, kredi kartıyla da ödeme yapabilmek ve uygun fiyat bulabilmek istiyorsanız kullanılabilir.
  • rezil bir lojistik firması. satış temsilcileri asla maillere cevap vermiyor. telefonla aradığınızda saygısız konuşuyorlar. ihracatçılara gram değer verilmiyor. bir de kazıklamak için kutu ölçülerini bilerek büyük ölçüyorlar.
  • adeta çölde vaha bulduğumu hissettiren sitedir.
    etsy üzerinden satış yapmaya yeni başladım, site site gezip fiyat almaktansa burada bilgiyi girip tüm teklifleri görebiliyorsunuz. eco gönderiler için çok iyi fiyat sunuyorlar. hatta ben de yeni öğrendim navlungonun etsy ile entegrasyonu varmış, etsy üzerinden satış yapanlar bi baksın bence. arayüzü çok basit, kaliteyi anlıyorsunuz.
  • amerikaya kargomu sorunsuz şekilde 5 günde ulaştırdılar, hem de gelen tekliflerden en uygun fiyatlı seçenekle oldu bu iş. böyle şeylere alışkın değiliz, şımartmayın bizi navlungo.
  • benim gibi yurtdışına satış yapıp düzenli kargo yollayanlar varsa bilirler, kargo sürecin en ayak bağı olan kısmı (bence). navlungoyla çalışmaya başladığımdan beri işlerim düzene girdi resmen. herhangi bir sorum olduğunda mail üzerinden kolayca iletişime geçiyorum, şu an yanıtsız kalan hiçbir sorum olmadı. genellikle eco gönderim sağlıyorum ve ortalama 10 günde ulaşıyor. şimdilik çok memnunum, telegram gruplarına da yeni katıldım e-ihracat yapanlar için baya faydalı olacak içerikler hazırlıyorlar. ülkede güzel şeyler de oluyormuş harbi.
  • lojistik firması.

    bildiğiniz şark kurnazlığı yapıyorlar. gönderdiğiniz kolilerin ebatları, ağırlıkları mutlaka firma tarafından güncellenerek artırılır. fiyat basit mantıkla 50 ise 65 olur. fiyatları da çok ucuz sayılmaz.
  • hayatınızda 1 liranın hesabını yapan cimri insanlar var mı? herkesin vardır. bu adamların da mantalitesi tam olarak budur. bunun da ötesi kurnazlıktır.

    defalarca tarttığım kolilerin ağırlıklarını her seferinde artırıyorlar. ne için? iki kuruş için. gramı gramına ayarlıyorum, oraya gidiyor ne hikmetse ağırlıklar artıyor. tartım bozuk falan değil, aynı tartı ile bazı tarttıklarımı artırmıyolar, çoğunu yüksek ağırlıkta gösterip insanların paralarını çarpıyolar.

    işte tam olarak ticari ahlak anlayışları bu yönde.

    gönderi yapacaklara söyleyeyim, panelde görülen fiyata gönderemeyeceksiniz, mutlaka o fiyatlar artacak.

    tanım: kurnaz bir lojistik firması.
  • hangi ağırlıkta gönderirseniz gönderin mutlaka gönderinizi daha da şişirip sisteme giriş yapan bir lojistik firması.

    biraz iş ahlakı be yahu.
hesabın var mı? giriş yap