• bu aralar hangi mode u seçsem basket olan toplar kenardan başlamadan oyun içinde kalıyor. hayır paspasçısına kadar detay düşünüyorsun, oyunun en önemli kurallarından birini piç etmişsin. dirk nowitzki 'de takımınızdaysa yandınız. adam gerçek hayattaki gibi kusursuz attığı için top çembere değmeden giriyor. bu yüzden hücum ribaundu yapmış gibi basket olan topu alsanızda şut saati saymaya devam ediyor, sıfırlanmıyor.
  • ea sports'un nba live serilerinden vazgeçme sebebidir.
  • nba live serisinin pcdeki üstünlüğünü kesin olarak bitiren bir oyun. zira gerek cafelerde gerek arkadaş ortamlarında nba live yerine 2k9 oynanmaya başlandı.
  • hayatımda kendimi bir oyun içinde bu derece kaybettiğimi hatırlamıyorum. vs maç yapıyorken son saniyede kardeşimin girdiği turnikeye kafayı vermek için elimde konsolla tvye doğru uçtum. bu oyuna kendimi bu derece kaptırmamın bir nedeni olmalı. söylemekten nefret ediyorum ama gavur yine yapmış be arkadaş!
  • şimdiye kadar gelmiş geçmiş en güzel basketbol oyunudur. tek eksiği smaç tuşunun olmaması. smaç basmak için oyuncuyla belirli bir hıza ulaşmak gerekiyor bu sebepten ötürü, shaquille o'neal, dwight howard gibi oyuncularla pota altından rebound alınarak smaç basılması neredeyse imkansız.
  • javaris crittenton, bu oyunun bugıdır.

    oyunun özellik bakımından en dandik oyuncularının başında gelir fakat takasla bir şekilde alırsanız(çok da kolay alırsınız) adamı sayı kralı yapabilirsiniz.

    adamı oyun kurucu olarak oynatın.. hücumda isolation komutu verin... takım ortayı boş bıraktığı gibi hızı sayesinde rakibini crossover vs. ile çok hızlı bir şekilde geçebilecek ve üstün smaç yeteneği sayesinde de %80 topu smaçlayacaktır ya da faul yaptıracaktır..

    ayrıca bu yazdıklarım hall of fame zorluk seviyesinde gerçekleşmektedir.
  • bir türlü son saniyede yapılan kasti faullere faul çalınmayan oyundur. menulerine hala tam hakim olamadığımdan da olabilir, ancak en heyecanlı maçlarda son 20 sn'ye 2 -3 sayı önde, ya da geride girildiğinde oyuncular gidip rakibe yapışıyorlar. biraz cebelleşmeden sonra topun sahibi "skerim... hoca bu çekiştirio!" tribinde topu bırakıyor, ancak hakem faul çalmıyor. sonra o topu alıp smacı vurabiliyorsunuz. intentional foul "on" yapmama rağmen çözemediğim bir nane bu.

    edit: biraz araştırma sonunda sorunun çok şerefsiz bir bug olduğunu öğrendim. nba blacktop'a girdikten sonra ne alakaysa kasti fauller çalınmıyor. bugın şerefsizliği çözümünden geliyor. zira load/save menusunde gidip, delete'i seçip bütün profil, setting, save game ne varsa silmek gerek. sonra oyuna tekrar girip, player profile sorulduğunda tekrar yaratmak gerek. sonra da bir daha asla blacktop'a girmemek gerek. şerefsiz bug. neyse zaten blacktop çok eğlenceli değildi. peh!... mnskym.
  • (bkz: nba 2k10)
  • dejavu konusunda aşmış oyun.

    (bkz: #35600838)
hesabın var mı? giriş yap