• kapak yıldızı kevin garnett olan süper basketbol oynu.
  • http://2ksports.com/nba2k9/ adresindeki kısa video'daki grafikler oyunun içerisinde olacaksa, çok başarılı olacağını düşündüğüm süper basketbol oyunu.
  • pc içinde çıkacak olan basketbol simulasyonu.

    http://www.gamespot.com/…c/sports/nba2k9/index.html
  • 7 ekim 2008'de çıkacak oyundur.
  • son yayınlanan trailer'ında gerek oyuncu animasyonları gerekse genel ambiyans olarak bu sene gerçekle arasındaki mesafenin son derece kısaldığını gözümüzün içine sokan oyundur...

    tabi tam yorumu yapmak için oyunun çıkmasını beklemek lazım..
  • pc'ye çıkacağı kesinleşmiş olan "oha çüşşş devenin nalı" simülasyon.

    http://www.operationsports.com/…iew_game.php?id=481
  • ps3 demosunda yaklaşık 5 maç yaptıktan sonra düşüncelerimin şu şekilde oluştuğu oyundur:

    farkettiğim tek değişiklik, defansta oyuncuya kilitlendiğinizde, artık 3 seçenek vermesi. yani oyuncunun potaya doğru olan açılarının üçünün bir tanesinden savunma yapmanız mümkün. bu da nba'de savunmacılarca sıkça kullanılan oyuncuyu istediğiniz yöne yönlendirme taktiğine imkan veriyor.

    bunun dışında nba 2k8'i bu senenin, bunu geçen senenin oyunu diye verseler inanırdım. grafikler sanki daha kötü. oyun genel bir ağır geldi.

    tam sürümün demodan farklı olacağını umuyorum. en önemlisi, gene bugün çıkan pes 2009 demosunda arka arkaya maçlar yapmam ve demo maç süresi yetersiz gelmesine rağmen bu demoyu bir daha oynamak çok istemedim.
  • full versiyonunu oynadıktan sonra hayal kırıklığına uğradığım oyun.

    geçen seneki versiyondaki akıcılık kaybolduğu gibi, oynanış da tatmin etmedi. tabii live 09 varken tek alternatif olduğu için nba tutkunlarını yine bağlayacaktır.
  • son birkaç yıldır nba live eziyetine maruz kalan pc sahibi basketbolseverlerin gözlerinden iki damla yaş süzülmesine yol açacak oyun. resmen elimde gamepad gerçek bir nba maçını oynuyor gibiyim. sokağa çıkıp "i love this game" diye haykırmak istiyorum.

    edit: pc versiyonu 21.10.2008 tarihi itibariyle çıkmıştır.
  • çeşitli takımlarla superstar seviyesinde cpu'ya karşı yaptığım 48 dakikalık maçların skorlarının 190-180 gibi galibiyet veya mağlubiyetlerimle bittiği, uzun oyuncularımın toplam ribaunt sayısının zaman zaman 10'u bulmadığı, cpu'nun da benim de şutu, smacı, turnikeyi kaçırmakta atmaktan daha zorlandığımız oyundur.

    özetle savunma yönü çok zayıf.

    evet slider'lar ile kısmen ayar yapılabilir ama o zaman da kaçması gereken şutları değil, alakasız olanları kaçırtıp anlamsızları gene de sokma ihtimali değişmiyor.

    grafikler, oynanabilirlik, detaylar süper. ama zevk almıyorum bu sene.
hesabın var mı? giriş yap