• the kings of summer filminde izlediğim kadarıyla ileride sağlam bir oyuncu olacak genç yetenek.

    (bkz: hot prospect for the future)

    (bkz: reserved)
  • mayısın 19'unda amerika da vizyona girecek ve kitaptan uyarlama olan everything everything filminin başrolü. kendisini jurassic world de görmüş olabilirsiniz. farklı havası ve sakinliği ile ilgi çeken bir tip ayrıca yaşına göre oldukça iyi performans sergiliyor. sosyal medya hesapları bulunuyor ancak olabildiğince uzak durmaya çalışıyor gibi duruyor, uzun aralıklarla hesaplarına girip paylaşımlarda bulunuyor. everything everything ile birlikte ününe ün katacak gibi. tabii genç kızlarında 1 numarası olabilir.şu an vizyona girmeyi bekleyen iki filmi var. biri krystal diğeri ise simon vs. the homo sapiens agenda.
  • (bkz: love simon) filminde oldukça etkileyici bir performans sergileyen genç aktör.
  • kendisi hakkında doğru bir eleştiri yapabilmek için birkaç projesini izledim;
    (bkz: maid)
    (bkz: everything everything)
    (bkz: the 5 vave)
    (bkz: love simon)
    (bkz: silk road)
    (bkz: a teacher)

    nick robinson oyunculuğa yeni yeni ısınmaya çalışıyormuş havasında bir oyuncu. ne çok iyi mimik kullanımına sahip ne de duyguları iyi yansıtabiliyor. film boyunca yüzündeki ifadenin nadiren değiştiğini görüyoruz. kaşları düşük, hafif şaşkın ve ilgisiz bir yüz ifadesine sahip. gülümsediğinde ve konuştuğunda eksiklikleri daha az dikkat çekiyor.

    bildiğim kadarıyla 2008 yılından beri sektörün içinde ama ne yazık ki sürekli gösterdiği ortalama performansı sebebiyle olduğu yerde saydığını düşünüyorum. farklı karakterleri canlandırıyor ama derinleşmediği için midir bilinmez bir şeyler hep eksik kalıyor. sosyal medyada da pek aktif değil. yakışıklı ve sempatik bir yüzü var aslında ters köşe bir imaj ve canlandırdığı karakter ile herkesi şaşırtıp ismini duyurabilir. çok daha iyi projelerde görmek istediğim biri kendisi...
hesabın var mı? giriş yap