• şu an formula 2'de yarışan ama babasının olağanüstü maddi desteğiyle formula 1'e geçiş ihtimali çok yüksek olan rus sürücü. eğer süper lisansı alabilirse * ilk durağı haas olacak.
  • 2021 ve 2022'de haas takımı için yarışacak olan 99 doğumlu f1 pilotu.
  • haas'la anlaşmış olan 21 yaşındaki f1 pilotu.
  • an itibariyle açıklanan haas'ın 2021'da görev alacak yeni pilotlarından biri.

    bari grossjean hastaneden taburcu olduğunda açıklasalardı. tam bir amerikan acımasızlığı.

    diğer taraftan da f1'de yer alan tek amerikan takımının aracına rus pilot getirilmesi ironik.
  • babası korkunç derecede zengin, lawrence stroll yanında bakkal çırağı gibi kalıyor. kendisi de fena bir pilot değil. f2'de bu sezon iyi yarışlar çıkarttı özellikle yarış içi temposu dikkat çekti.
    haas ciddi bir finansal destek alacak belli ki. aslında iyi oldu bu, en azından rekabete girerler bu sezon özellikle çok kötülerdi. mick schumacher de berbat bir araba sürmeyecek en azından. yine de 2021 için pek bir şey beklememek lazım iki çaylak pilot ve bu berbat arabayla ilginç bir sezon bekliyor.
  • kevin magnussen'i ciddi ciddi bu paralı veled için gönderdiler. aklım almıyor.

    tanım: hiçbir şey başaramadan 2 seneye f1'den silinecek olan paralı veled.
  • farmakoloji çalışmaktan epilepsi ilacı zannettiğim f1 pilotu.

    allah kendisine başarılar, bana da akıl versin.
  • haas f1 team takım patronu günther steiner tarafından da sadece parası için takıma dahil edildiği daha önce söylenmişti zaten. tabii ki direkt olarak bu şekilde söylemedi ama net bir şekilde anlaşılıyordu sebebi.

    karakteriyle ilgili çok soru işaretleri olduğu söyleniyor herkes tarafından. bunu zaman gösterecek, olgunlaşmış da olabilir.

    ben bu kararı izleyenler açısından ilk etapta çok iyi bulmasam da, haas takımının f1'deki geleceğini, hem yakın hem uzun vadede etkileyebilecek bir karar olacaktır babasının parası sayesinde.

    öyle ya da böyle f1 seviyesine gelen pilotlar (birkaç tanesi hariç) belli bir yetenek eşiğinin üzerine çıkmış oluyorlar, iyi bir arabayla kombine edilince yarışlara heyecan katmaları olası, bu da izleyici olarak bizim için iyi bir haber.

    ikinci koltukla ilgili olarak aşağıdaki entry'de yazdığım isimler iptal oldu gibi gözüküyor. büyük ihtimalle mick schumacher oturacak gibi. ama nedense hala ufak da olsa bir tecrübeli pilot ihtimali olduğunu düşünüyorum.

    (bkz: #114546588)
  • hızlı otomobil kullandığını biliyorduk, yürüyüşü de hızlıymış.

    https://imgur.com/a/wutjr8m
  • f2'yi takip ettiğim kadarıyla oldukça itici bulduğum, fakat koltuk almasına şaşırmadığım haas'ın 2021 için anlaştığı yeni formula 1 pilotu. evet, babası zengin ve steiner'in açıklamasına göre de koltuk almasının en önemli sebebi parası. ancak yine de daha formula 1'e henüz adımını atmadan stroll ve latifi gibi muamele görmesini doğru bulmuyorum. 2019 performansı berbat, fakat bu sene fena olmayan bir performansı var. puan sıralamasında, red bull'un alpha tauri'ye düşündüğü tsunoda ve ferrari programının yetenekli pilotu shwartzman gibi isimlerle yakın puanda, güncel olarak üzerlerinde.

    sırf baba parası ile bir yerlere geldiğini, kendisinin yeteneksiz bir pilot olduğunu düşünmüyorum. ama formula 1 sadece yetenek işi de değil elbette, araca uyum sağlayabilmek, tutku, adanmışlık ve karakter de önemli. rezalet işler yapıp baba parasıyla koltuğunda kalmaya devam ederse o zaman ben de küfür ederim ama henüz erken. başta da dediğim gibi çok itici geliyor bana, ona rağmen ön yargılı değilim. durun bir görelim bakalım.
hesabın var mı? giriş yap