• o kizi sinir eden dusunce tarzidir.halbuki o kiz zaten guzeldir ve bi de akilliysa karsisinda guzellik aramaz.boylece hem guzel hem zeki olan kiz yalniz kalir.tum erkeklerin dagarcigindan silinmesi gereken bi cumledir bu sebepten.
  • özgüveni olmayan, en azından bir kere bile dogru düzgün konusup duygularını acıklayamayacak kadar korkak olan (yanlıs anlamayın, her konustugunuz kisi sizi kabul edecek falan degildir ama önemli olan icinizdekini söylemektir. konusmanız sizi rahatlatır, malum elinizden geleni yapmıs olursunuz ve "keske" kelimesini daha az kullanırsınız hayatınızda kanımca...) iletisim özürlü, acınası erkek tiplemesinin sarfettigi gereksiz cümle.(of biraz agır oldu sanki...:))
  • bize yillarca izletilen, onceleri disney sonralari, aptal hollywood komedileriyle belleklerimize itinayla yanlis oldugu islenen onermedir. ama kim ne derse desin dogrudur. tencere her zaman kapagini bulur, nasil ki cirkin oglan "ya bu kiz guzel diil kesin bana bakar" dedigi kiz icin hayiflanmiyor onun icin degil guzel olan kiz icin yanip tutusuyorsa, guzel kiz da uzun boylu, duzgun vucutlu, karizmatik ve yakisikli oglani arzulamaktadir. yanina gelmeye bile korkan o sumsugu degil hayalindeki brad pitti beklemektedir. kimse kendini kandirmasin. eger gercekten o kiz bana bakmaz durumundaysan emin ol ki o kiz sana bakmaz
  • (bkz: tip gorevini yapti) gorev yapacak kadar bir tip olmasi gerekir her zaman
  • "o kiz" onlara bakinca ego'larinda buyuk bir degisim gorulen, bal dudaktan tatmaya kirk bakireye tapmaya moduna giren erkeklerin default acilis cumlesi. ha, istisnalar kaideyi bozmaz o ayri.
  • etrafta gorulen onca kazma ve yanlarindaki guzel kizlar du$unulurse (bkz: armudun iyisini ayılar yer) yanli$ligi bir kez daha ortaya koyulmu$ konudur..ki$inin ozguveni burda ayyuka cikarken,ki$i kendini kizin makyajli guzelliginin altinda ezik gibi hisseder,bir ona bir kendisine bakar,o ilah gibidir,kendisi ise pacoz giyimli bir delikanlı,bunlar gibi her yonden kar$ıla$tırır kendini onunla.sonunda "o kız bana bakmaz" cumlesi dokuluverir dudaklarindan.oysaki hayatta onemli bir unsur ileti$im eksikligidir,oldugu yerde beklenerek kizin kalbi fethedilmez.hic $uphesiz ki bu hususta cevre buyuk onem arz eder..ki herhangi bir olumsuz soz uzerine moral katsayilari sifirin altina inmektedir..olumsuz telkinlerde bulunan insanlardan ko$arak uzakla$ılması gerekmektedir.zira o kizi,o kiz yapanda "o kiz bana bakmaz" zihniyetinde olan insanlardir..insaniz ya yapmayin etmeyin
  • kaybetmeye mahkum erkek tribi. kendini hükmen mağlup ilan eden adamın şikayet etmeye de hakkı olmamalı ama...
  • (bkz: badakizm)
  • (bkz: parayla imanın kimde olduğu bilinmez)

    edit: çok alakasız bir bakınızmış gibi gözükse de hiç değil.
hesabın var mı? giriş yap