• h a y v a n a i ş k e n c e k a b a h a t d e ğ i l s u ç s a y ı l s ı n !

    muro doğuştan sağır bir kedi artık gördüğü şiddet sebebiyle gözleri de görmüyor ve ayağı ampute edildi vücudunda derin yaraları var.
    güvenlik kameralarında kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalandı ama savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi!

    sevda hanım rica etti sözlükte başlık açmam için, muro sevda hanımın kedisi ve bizlere sesleniyor.

    ''ankara batıkent 60.yıl sitesinde oturan n s isimli 60 yaşında olan bir kadın tarafından, ateş küreği ile öldüresiye dövülmüştür. çok derin yaraları olan kedimizin sol arka ayağı ampute edildi, üç kez ameliyat oldu ve maalesef her iki gözü kör kaldı. doğuştan sağır. avukatımız aracılığı ile savcılığa başvurduk. fakat savcılık daha ifade almadan , şüphelide somut suç unsuru bulamadığı için takipsizlik kararı verdi. itiraz edildi.
    kamu oyu oluşturabilmek için yardımlarınıza ihtiyacımız var!!!

    kediyi öldüresiye dövmeye kendine hak gören kişi...

    bu kişilerden oldukça fazla vardır. bu kişiler “ hak “ kavramının sadece kendilerine bahşedilmiş olduğunu en baştan kabul ederler. öyle ki zaten çok haklı oldukları için herhangi bir kediyi köpeği herhangi bir haklı sebep ile dövmekte yada öldürmekte çok da abes bir durum bulmazlar. hem niye bulsunlardı ki ? öldürebilir, darp ede bilir çünkü birileri onlara mama bırakıp sokağı kirletiyorlar zaten. üstüne birileri onları seviyor ve oraya “alıştırıyorlar”. sırf bahçesine girdi diye ,sağır bir kedinin arkasından film sahnelerindeki gibi sessizce dolaşıp bahçe küreğinin en sert kısmını önce bacağına öylece bir sert vurup kediyi o anda sakat bıraktıktan sonra öldüğünden emin olmak için kafasına aynı kürek ile daha sert vurabilir ,vurabilir çünkü artık ilk vuruşu değil az önce kavramıştır nasıl vurur ise daha kolay öldürebileceğini,sonra birkaç fantezi girişimine başlar dur şöyle vurayım biraz kan çıksın ister,çünkü haşere öldürmektedir. bir an önce öldürmelidir ki ocakta yemeği vardır,yemeği yanar ise çok üzülecektir,nimete israf olacaktır yandığı için. sonra dikkatini toplar bu kişi artık alışmıştır küreğe ustalık vuruşunu yapar,artık zevk almaya da başlamıştır. bir kez daha vurur öldüğünden emin olabilmek için. ama kedi güçlüdür. bir yol bulup kaçar, can havliyle kendini başka bir camı açık olan eve atar. artık küreği şöyle bir güzel temizler ve artık bahçesindeki salatalıklarına kedinin gelmeyeceğinden emin ve huzurlu bir iç geçirişle yıkar küreğini,kürekteki gördüğü şey kan değildir onun için,sadece kırmızı bir sıvıdır. o kırmızı sıvılar onun için bir hayat taşımadığından hayati veya “insani” bir değer yoktur. zaten hayvanın kırmızı sıvısıdır. içi tekrar huzurlu bir şekilde evine giderken küreği koyar ve evine gider. allahtan yemeği de yanmamıştır. hayat ne kadar da güzeldir,artık bahçesine pislik kediler giremeyecek ,salatalıklarının etrafında dolaşamayacaktır. gider çay koyar “afiyetle” içerler.
    sonra olay tesadüfler zinciri ile farklı bir hal almaya başlar. öldürdüğünü düşündüğü kedi bazı hayvanseverler tarafından görülür,hemen veterinere götürülür. veteriner bembeyaz van kedisini ismine kadar hatırlar,çünkü sahipleri önceden oraya gitmiştir. hemen bu sırada hem sahiplerine haber verilir,bir yandan da hemen müdahele edilir. zaten sağır olan van kedisi gözlerini de kaybeder ,sağ bacağını kesmek zorunda kalırlar. vücudunun bir çok farklı yerlerinde kemiklere kadar uzanan derin yaralar mevcuttur. uzun süre tedavi görür. kedi şu anda gözleri kör kulakları sağır ve bir bacağını kaybetmiş bir şekilde yaşamaya mahkum edilmiştir. gerekçesi de sahiplerinin bahçesinde değil de komşunun bahçesinde dolaşmasıdır. tabi olay burda da kalmaz,güvenlik kameralarından kediyi öldüresiye döven 60 yaşındaki kadının olay öncesi küreği alması,sonrasında da küreği yıkayıp temizleyip yerine koyması kameralara yakalanmıştır. avukatlar aracılığıyla mahkemeye dilekçe verilir. sonuca gelelim. takipsizlik kararı verilir.
    kediyi öldüresiye döven kişi yarın artık gönül rahatlığıyla bahçesine giren bir başka kediyi öldürebilir. küreği de yıkamasına gerek yoktur. çay koyup,hayatına devam edebilir. kim bilir belki salata da yapar,koruduğu salatalıkları ile.

    darp raporu: http://i.resimyukle.xyz/2bx71.jpg
    malesef muro bu hale geldi!
    http://i.resimyukle.xyz/alqcv.jpg
    http://i.resimyukle.xyz/33vbx.jpg
    http://i.resimyukle.xyz/6abbi.jpg
    http://i.resimyukle.xyz/iewxb.jpg
    http://i.resimyukle.xyz/ytlmc.jpg ''

    sevda hanımın profili : https://www.facebook.com/sevda.titiz.1?fref=ts

    edit: bir gazete tarafından olayla ilgili sevda hanıma ulaşılıp görüşülmek istenmiş umarım sayı artar, sesimiz çıkmaya başladı.
    imza kampanyası linki: https://www.change.org/…rm=mob-xs-no_src-custom_msg
  • umarım gereken cezayı en kısa sürede alır diyorum ve devlete bu konuda hiç ama hiç güvenmiyorum. gereken cezayı bu dünyada almasa bile pili bitmiş yolun sonuna gelmiş 60lık caniyi diğer tarafta ateş kürekleri bekler.
  • bunu yapan insan olamaz dedirten bir olay. anlamıyorum ya kimseye zararı olmayan bu canlılardan ne istiyorlar. bunu yapanların allah belasını versin.
  • yüreğim parçalanıp bin parçaya bölündü. bir de demezler mi " biz yaradılanı severiz, yaradandan dolayı " diye.
    sen sevme be çomar abla, çomar amca, çomar teyze.. bugün bir hayvana bu şekilde davranan yarın bahçesine girecek bir çocuğa neler yapmaz ki!! buna en ağır cezayı vermeyen adalet sistemini s*keyim......
  • arkadaşlar lütfen gündemde kalsın o kadın sadece muro ile kalmamıştır kalmayacaktır! salatalık için bunu yapan bir insan nasıl toplum içinde barındırılır üstelik tüm kanıtlar mevcut!
  • insan denen varlığın geçmişini sikeyim ben.
    insan seveni de sikeyim, insanlığı seveni de.

    pisiz aga çok pisiz biz. kirliyiz. kir göstermeyecek kadar kirliyiz.
    şu resimlere bakıp utanmak bizi iyi insan yapmaya yetmiyor ne yazık ki. ki öyle bi' şey var mı inanın bilmiyorum.

    ağzı var dili yok lan hayvanın..
  • insanlardan tiksinmeye başladım..
  • olmayan adaleti arayacak kadar iyimser olmak.
  • lanet etmekten başka birşeyler gelsin artık elimizden.
    hayvan hakları yasalaşsın!!!
  • tum hayvan sahiplerine bu mesajim...kontrolsüz hayvanlarinizi dışarıya salmayin...bu gibi caniler heryerde varlar..ve yaptiklari yanlarina kar kaliyor..ceza alsalar bile kedimiz kopegimiz canindan oluyor yada korkunc acilar cekiyor...o kadar igrenc bir yaratiksin ki adi kadin..bu canin kaniyla boyanmis kuregini vicdanin sizlamadan gidip yikayabiliyorsun..bir cani nasil bu hale getirebildin..hicmi vicdan merhamet yok.sen hicmi bir cani sevmedin..benim bunun gibi insanlari anlayabilmem mumkun degil yanlislikla ayagina basip miyikletsem arkasindan kosup özurler diliyorum kediciklerimin..iki cihanda eziyet cek ve her eziyet cekerken bu melege yaptigin acimazizlik gelsin aklina.hakettim dersin umarim.ama ne fayda sana yapilan beddualar bu canin cektigi acilar gecermi.
hesabın var mı? giriş yap