• elim ama acı bir gerçek.
    neredeyse her türk erkeğinin katılacağını düşündüğüm bir fikir.

    beyler, nedir sizdeki bu memnun etme çabası? düşünün azizim, küreselleşme olmasaydı kadın nedir bilmeyecektik. başka başka milliyetlerin güzel kadınları için olsa tamam derim, doya doya sevişin hatta 90 dakika saldırın 89 dakika ön sevişme yapıp 1 dakikada boşalın hakkınız bu ama bir de yaşadığınız ilişkileri düşünün. değer mi peki türk kızları için. sizleri kız kankalarına anlatacak diye heves edip boş beleş bir uğraş içine giriyorsunuz. onlar sizin kadar değer vermiyor sevişmeye. kadınlar egoisttir sadece kendilerini düşünür. kendi orgazm olsun yeterdir. yetinircidir devamını düşünmez. harikalar yaratayım erkeğime diye aklının ucundan bile geçmez.

    bakın, gözünüzü dört açıp etrafınızdaki kadınlara bakın. birçoğunuz afedersiniz şey yapmam dediğiniz kadınları görüyorsunuz. yaşantısı, düşüncesi, yaptığı aptallıkları göz ardı etmeyin. birlikte olduğunuz anları düşünün ve ne demek istediğimi anlayacaksınız. parterinizin fiziki özelliklerine ve detaylarına girmiyorum bile. ne demek istediğimi anlıyorsunuz. birçoğunuzun 3 yıllık 5 yıllık 8 sekiz yılık ilişkisi bi çırpıda bitiyor. geriye ne kalıyor elemden kederden başka.

    sen erkeksin, erksin, güçsün! sadece işini yap, yıka ve çık. saçların da ahenkle dans etsin. türk kızı kendinde olmayanı arayandır. o yüzden hep zengin, zeki ve dürüst erkek ister. onların seni memnun etmesi gerekir. tapılası varlık kadın değil sensin.

    haydi asıl şimdi yakın sigaraları. unutma sen dünya üzerinde burası benim diyecek kadar narsist ve kudretlisin.
    kaldır at artık üstündeki bu yükü!

    hülasa bebeğim insanın yüzünde tarık akan kahkahası.
  • (bkz: hörgüç) severek taşınandır.
  • "bi siktir git" dediğim cümledir.
  • sahibine, "hani 'elim' diye başlamışsın ya, gerçi farklı anlamda kullanmışsın biliyorum ama aynen yine elinle devam et" diyesimi getirten iddia.
  • dilinde yaradır.*
  • sırtında kıl olan bir tür için elbette kambur çok büyük sıkıntı değildir dediğim durum.
  • adamın entrysi elimle başlıyor.

    başka sorum yok hakim bey.
  • 50 liraya işini görenler böyle düşünür beyler
  • "la olm kuzeninin çocuğunun beybişovırına zorla götürülüp surat asıncada akşam yatakta g.tünü dönüp yatan kadınlarla uğraşıyoruz. ön sevişmenin önünde daha çok engel var. sen ne anlatıyosun?" denilesi başlıktır.
  • kızlar ben öyle düşünmüyorum beni ekleyebilirsiniz. *

    (bkz: krizi fırsata çevirmek)
hesabın var mı? giriş yap