• rize'de bu açıklamayı yaptığı esnada dolar 5,55 civarındaydı.

    ayrıca konuşmasında bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden daha iyi olacağız dedi.

    anlaşıldı dolar 7'ye doğru gidecek.
  • ekonomiye rte bakışı.
  • reis sayesinde 80 milyon ateist olacak sonunda. lan deyip insanlar uyanacak. aziz nesin yapamadı, turan dursun yapamadı ama reis bu işi başaracak gibi duruyor.
  • allah amerika'nın da, rusya'nın allah'ı, yani herhangi bir ekonomik savaşta neden pariteyi belirleme "noktasında" türkiye'nin lehinde bir makroekonomik parametre olsun allah. kendini bu şekilde ayrıcalıklı hissetmek için çok özel şeyler yapıyor olmak lazım. onu yapan kişi veya ülke de "biz herkesi döveriz kimse bize bi şey yapamaz, allah benim tuttuğum futbol takımının gol atmasına yardım edecek" gibi kibir ve çocuksu bir imtiyaz zannında zihniyetinde olmaz. neyi eksik yapıyoruz da bu kriz başımıza geliyor, neyi düzeltmemiz lazım diye oturur düşünür, halka hitap ederken de bunu paylaşır..

    allah amerika'nın, rusya'nın veya israil'in yanında mı, yoksa dünyadaki 200'e yakın ülke içinde en birinci ve sevgi kelebeği türkiye'nin öncelikli olarak yanında mı tehlikeler tehditler karşısında kim neye ne kadar dayanıklı, kimin kafası daha rahat oturup düşününce durumlarına bakınca cevap pek de türkiye değil. en azından en birinci biziz diyecek bir durum yok kesinlikle..
  • sayın haşmetmahap reyizimizin dün sarfettiği söz.
    tam olarak "onların doları varsa bizim de halkımız var hakkımız var allahımız var" demiştir.

    bence bu kadar boş konuşmak onu bile aşıyor. hedef milleti iyice çileden çıkarıp çok büyük küfür ettirmek, sonra da bakın bunlaaaaağr nelere küfrediyorlar diye çomar gazlamak.
  • "madem var da niye ülkeye yardım etmiyor? mesela konya'da varil varil petrol, bayburt'ta kilo kilo elmas, trabzon'da ton ton altın, samsun'da metreküp metreküp doğalgaz çıkarabilir, ülkemizi refah içinde yaşatabilir allah. yani böyle bir yeteneği var. o halde neden yapmıyor? hayır kendisiyle konusan da yok ki gercek fikrini bilelim... " diye derin derin düşüncelere gark olmama sebep olan ifade.
  • senin allah belanı versin ve seni oraya getirenlerin.
  • allah'ın, merkez bankası kasalarını dolarla doldurmasını bekliyoruz. evet planımız bu.

    beğenmeyen (hatta beyenmeyen) fedöcüdür, vatan hayinidir, törörüsddür.
  • dolar kazanır.
hesabın var mı? giriş yap