• beste ve yorumlarıyla karadeniz müziğini ve kemençeyi insanlara sevdiren sürmeneli hemşerim. 2011 ' de kendisiyle istanbul' da bir iftar yemeğinde tanıştık. karadeniz müziğinin gelecek vaat eden genç yeteneklerinden birisi.

    en güzel şarkılarından bir kaçı :

    http://www.youtube.com/watch?v=7fkxhj4ydhk

    http://www.youtube.com/watch?v=51cgqiwt4ru
  • geleceği parlak bir karadeniz tarzı halk müziği sanatçısı. kendisi aynı zamanda kemençe enstrümanını da mükemmel seviye çalmaktadır. kendisi ile 6 sene önce gebze genç trabzonlular derneğinde tanışmıştım. o zaman bile gözleri parlıyordu, o zaman bile güzel çalıyordu kemençeyi. 6 sene sonra gelen albüm şaşırtıcı değil.

    çıkış şarkısı ben artık sürmene'de için: https://www.youtube.com/watch?v=f7lqbicaczw

    kardeşime naçizane tavsiyem: albümlerinde kendi veya yeni besteleri yerleştirmesidir. anonim ve klasik eserleri her ne kadar iyi seslendirirse seslendirsin albümlerine koymamasıdır.
  • jaddus tan iskendere
  • şu sıralar karadeniz müziğinin yükselen ismidir. yakın gelecekte çok daha güzel işlerle adından bahsettirecektir.
  • 2 albümü de çok başarılı. kendisine bir takipçi kitlesi de oluşturdu. bozmadan devam eder umarım.
  • enstruman gibi sesi olan trabzonlu sanatçı. ekin uzunlar kadar ünlü olması gerekiyor. kötü şarkısı yok reisin.
  • 7-8 sene önce çekyatın üzerinde çektiği bir videoyla tanımıştım kendisini gayet yetenekli bir türkücü. bir türlü keşfedilmemiş olması ilginç. selçuk balçıktan iyi olmasına rağmen o kadar popüler olmadı. selçuk balcı da çok popüler değil ama olsun.
  • kendisi hiçbir zaman bir ekin uzunlar olamayacak. neden ekin uzunlar yazdım, yaşı ve jenerasyonu yakın olduğu için. peki neden olamayacak dedim çünkü kendisi veya ekibi (yardımcıları ise öyle yardımcı olmaz olsun) olumlu tavsiyelere bile tahammülleri yok. kendisini öven yorumları bırakıp, 'şunu şöyle yapsanız daha iyi olabilir' laflarını 'aman kimse görmesin, herkes sadece harikasın, süpersin yazsın' diye siliyorlar. haydi buradan da sil şimdi, sevgili kardeşim. herkes hak ettiğini alır elbette.
  • şarkılarının sözlerinin içtenliği etkileyici. tam yayla şenliklerinde coşturacak bi havası var.
  • hakkında bu kadar az entry girilmesine şaşırdığım karadenizli şarkıcı, emsalleri arasında sesi ile sıyrılmakta. şarkılarında yapay bir duygusallık ve yapmacık aşk acısından ziyade içtenlikle insansı duyguları en iyi ifade edilişi var yani aşk var. (bkz: ben artık sürmene'de) , aramayın sormayın şarkılarında insanı alır takaya bindirir karadeniz de dolandırır sonra olduğu yere geri bırakır. yaşı itibariyle çok daha verimli olacağı bir dönemde umarım daha güzel projeler ile karşımıza çıkar. takipteyiz.
hesabın var mı? giriş yap