• elde avuçta bulunan parayla amatör koşullarda aynı etkileyicilikte bir filmin çekilebileceğine beni inandıran filmdir.
  • bundan daha kötüsü herhalde gökhan özen'in malum jet-ski olayını konu alan, soundtrack'inde de sadece gökhan özen parçalarının yer aldığı bir film olabilirdi dedirten film.
  • yakın bir zaman içerisinde denizde tek başıma bi hayli açıldıktan sonra panik atak vari birşeyler geçirip asla kıyıya varamayacağımı, boğulup öleceğimi düşünmüş ve daha beter denizin dibine doğru battığımı sanmıştım... zorla belayla bi şekilde kıyıya çıkmıştım sonra...

    hemen üzerine, "mevzu köpekbalığıymış, gidelim allasen" diye ısrar eden bir arkadaşın zorlamasıyla girdiğim bu filmde o günkü korkularımın hepsi su yüzüne çıktı, yine boğuluyormuş gibi izledim filmi...

    film bittiğinde ruh gibiydim... sinemadan çıkarken kafamı kapının üst duvarına vurdum... acıyla "amuna koyiim bu kapıyı pigmeler için yapanın" dedim ve kendime geldim...

    istiklal kalabalıktı neyseki... kalabalıkla yüzmek daha eğlenceliydi...
  • film gücünü blair witch project (bwp) filminden almış. buna tam olarak güç denemese de, en azından bu yolu seçmiş. gerilim ve korku janrında yeni bir trend yakalayan bwp filmine sırtını dayayan lakin hollywood görselliğinde ve kurgusunda ilerleyen film, bu trende aşina seyircinin üstünde biraz sırıtıyor. yaklaşık bir buçuk saat süren film süresince bir kez bile denizin ortasında mahsur kalmış biri yerine koyamadım kendimi. sonuç olarak; bu korkuyu ve gelirimi daha derinden hissedebileceğim hayaliyle girdiğim sinemadan, "bu yaz da denize gidemedik anasını satiyim" hayıflanmasıyla çıktım.
  • guzel bir film ama korku veya gerilim filmi degil, o yuzden gerilmek icin gitmemek gerekir..
    sonundaki olay sebebiyle gercek bir hikayedir ibaresi biraz garip geldi bana..
    ama filmin ilginc bir tadi var.. seyredilmesi gereken bir film bence.. bu kadar dusuk butceyle yapilmasida taktir edilesi bir olaydir.. alkisi ayrica hak eder.. oyuncularida iyidir.. havuzun icinde ole rol kesmek pek kolay olmasa gerekir..
  • kurgulanmamış, makyajlar ve efektlerle boyanmamış gayet doğal ve saçma sapan olmayan bir gerilim filmi. insanı germek amacını gayet iyi bir şekilde başarmış olan film.
  • anlatmak istediğini gayet sade ve bir o kadar gerçekçi biçimde anlatan farklı bir yapım. öyle korkutan ya da geren sahneler yoktu bence, ama bir şekilde izleyiciyi etkilemeyi başaran sahneler vardı bolca.. kendinizi okyanusun ortasında mahsur kalan karakterlerin yerine koyduğunuzda cidden kaptırıyorsunuz filme. zaten denizden pek haz etmeyen ve hatta az buçuk tırsan bir insan olarak ben oldukça etkilendim açıkçası. bilgisayar efektleri kullanılmadan çekilmiş gerilim filmlerini özleyenlere tavsiye ederim.
  • hic yorulmadan izlenen, bas agrisi yaratmayan bir film. basit bir konusu olsa da bu filmin kalitesinden odun verdirtmemis. mutlaka izlenmesi gerek.
  • acik alan fobisi, su fobisi, kopekbaligi fobisi... bunlarin biri, ikisi ya da hepsi olan kişi bu filmden harbi paralize olmuş olarak çıkabilir, hatta fobisi olmayan kişinin bile ne boktan durum bu be diye etkilenip yaz gelip te şöyle bir denize açildiğinda bi saniyeliğine de olsa aklina bu sahne gelmesi muhtemeldir. hele dalicilar bundan sonra dalis saatsiz dalmayacak, gruptan kesinkes ayrilmiyacaklardir. e o zaman nedir, bu film etkilidir. cok ucuza mal olmustur hatalar vardir sanatsal bir degeri yoktur vs. vs. ama bu film amacina ulasmis hissettirmek istedigi o bok durumu bir guzel hissettirmistir, en azindan bana. ayrıca filmin basindan beri ciftin iliskisi, birbirleri hakkindaki dusunceleri, mucadeleleri vs. hakkinda ipuclari veren diyaloglar da bizi olaya hazirlamis, olay esnasinda kadin ve erkeğin durum kotulestikce degisen ruh durumlari ve diyaloglari cok gercek cok hayattan olmustur ama bi tek kendilerinin olaya bakışlarını fazla cool bulduğumu söylemeliyim. bi durup dusundugumde onlar yerine orda sevgilim ve ben olsaydik muhtemelen ağzimizdan ilk cikacak cümleler senin yüzünden oldu, hayir asil senin yüzünden oldu, sen soyle yaptiğin için boyle oldu, asil sen... diye sürüüp gidecek köpekbaliklari da aman bunlar bulmuş belalarini ben napiyim bunlara diyip yanimizdan ayrilacak ve belki de hayatimiz kurtulacakti.
    (bkz: türk olmanın faydaları)
  • cok kisa ama amator ruhla cekildigini dusunursek
    oldukca basarili
    izlenmeye deger
hesabın var mı? giriş yap