• orijanlden zordur ama uğraşılırsa çıkması bulunur.

    (bkz: travesti)

    (bkz: hiç yoktan iyidir)
  • iyimser bir yaklaşımdır. doğrusu imkansız olması durumu çünkü.

    bu kulaklar the hobbit an unexpected journey'yi izledikten sonra bir hatun kişinin "bu ak sakallı dede beyaz olup gemiyle gitmemiş miydi" dediğini duydu. gimli'nin baltasıyla kovaladım eve kadar.

    düzeltme: imkansız değil, zormuş. istisnalar varmış evet.
  • legolas ve aragorn da orta dünya karakterleri olduğundan bulunması çokta zor olmayan kızlardır. sonuçta orkların pisliğini sevmiyor diye diğerlerinin ne suçu var
  • filmlerin aşk, entrika, şehvet üzerine kurulu olmamasından kaynaklanır. oysa legolas ve aragorn arwen'e aşık olsalardı onun için türlü oyunlar yapsalardı, arwen gimli'ye göz kırpıp eomer'e el sallarken isangard'a gelin gitseydi, eowyn boromir'e yüz verip faramir'le kaçsaydı gör o zaman sen.
  • bunu sadece orta dünya hayranlığı ile sınırlamak istemiyorum. şöyle diyeyim; genel olarak yaratıcı hayal gücü ürünü olan fantastik kurgu niteliği taşıyan el emeği göz nuru filmleri/dizileri sevmez bu kızlar. bu tür filmler olmayan, hatta belki de olamayacak olan bir evreni, olayı ya da olguyu; olmuş ve yaşanmışcasına lanse ederler. hal böyle olunca bu tür filmleri izleyen insanların biraz beyinlerini çalıştırmaları gerekmektedir; çünkü filmden keyif almak istiyorlarsa, hikayenin geçmekte olduğu hayali dünyayı ilk önce anlamaları sonra benimsemeleri ve en son olarak da yaşanan olayları bahsi geçen hayali evrenin mantığına göre yorumlamaları gerekecektir.

    işte bu durum, onlara aslında hayatlarında çok önemli birçok yetenek kazandırır; olaylar arasındaki mantıksal bağları çözme yetenekleri, anlama ve yorumlama kabiliyetleri, hayal gücü ve düşünce yetenekleri, neden-sonuç ilişkisi tespitleri v.s. fantastik film izleyen insanların hayal güçleri daha gelişkindir. bir başkasının düşüncelerini, onun kafasındaki gibi düşünebilirler. bu sanki biraz zihin okumak ya da empati yapmak gibidir. gerçekten de bu tür filmler izlemeyen, bu tür kitaplar okumayan kızlar, tabiri caiz ise yap işlet devret şeklindeki ucuz, basit ve basmakalıp filmlere para vererek monotonluğun dibine vururlar, onun karanlık dehlizlerinde kaybolurlar. bu şekilde olunca da üretemezler, kompleks düşünemezler; aşağıda anlatacağım gibi sadece çok basit şeyleri düşünebilirler ancak.

    kişisel tercihler tartışılmaz elbette. ama ben the hobbit yerine çakallarla dans filmine gitmeyi tercih eden bir kıza şahit olduğumda aklımdan hemen 155 polis imdat hattını aramak suretiyle hatun kişisini tutuklatmak geçmişti. o kadar da tartışılmaz değildir amk yani bence...

    güzel olmak, yakışıklı, uzun boylu, baklavalı ve zengin bir erkek bulmak için ve ayrıca da bürünmek zorunda oldukları kadın rolü için öylesine uğraşmakta, kendilerini öylesine kaptırmaktadırlar ki; onlara sinema dediğiniz zaman akıllarına o akşam giyecekleri giysi, ayakkabı, yapacakları makyaj, parfüm, tüm bunlara uygun bir çanta ve selpak mendil * gelmektedir. çünkü izlenecek film o kadar da s.klerinde değildir. çünkü sinema izlemek bahane, kendisinin reklamını yapmak şahanedir onun için. oraya sadece film izlemek için değil, kendisini göstermek, kendisini beğendirmek için gitmiştir ayrıca... dünyası bunlardan ibarettir. hayal gücünü sadece alış-veriş, güzellik ve yakışıklı erkekler üzerinde kurar bu tür kızlar. kendisi odun olduğu için kendi gibi bir odunla ilişki kuracaktır ve doğal olarak ilişkide işler kötüye gittiğinde, olayların ne şekilde geliştiğini analiz etmede kendi zihni ve hayal gücü yeterli olmadığı için, gidip mesela orta dünya hayranı olan; dünyaya daha geniş bir perspektiften bakan ve olayları mantığa bürüme yeteneği fazla olan kişilere anlatır durumunu çare bulmaları için...

    bu kızlar ağlamadıkları filme film demezler ve bu türde olanlarından gerçekten nefret ederim. kızdır çünkü o, öyle olması gerektiğini düşünür... ağlamaktan zevk almalı ve ara sıra hobi olarak ağlamalıdır, bu bir kadınlık trendidir. kendi gibi olmayan diğer hemcinslerine de sanki sonradan kız olmuşlar gibi davranır.

    ve çok fazladırlar. orta dünya hayranı olan kızlara nazaran gerçekten fazladırlar... oysa ki feci orta dünya hayranı olan kız arkadaşlarımdan edindiğim tecrübelere dayanarak söyleyebilirim ki, emin olunuz onlar rahattırlar, olabildiğine doğaldırlar, zekidirler, her konuda zevk sahibidirler ve belirli bir çizgileri vardır. ayrıca anlayışlıdırlar. the hobbit filmini, bu unsurları taşıyan bir kız arkadaşla birlikte izlemiştik ve kendisi; erkek olduğum halde, "insanlar hakkımda ne düşünür" diyerek benim bile yapmaya cesaret edemediğim şekilde, bildiğiniz eşofmanla geldi... sırf rahat edeyim de filmi iyi anlayayım, kitapla arasında ne gibi farklar/paradokslar var güzelce tespit edeyim, aklım g.tümün arasına kaçan ve kot pantolonun sıkılığından dolayı bir türlü düzeltemediğim donumda olmasın diye... işte sana sevilecek, evlenilecek kız... ne bir makyaj vardı yüzünde, ne de şık elbiseler... sadece bir parfüm sıkıp gelmişti ve allah sevdiğine bağışlasın; son derece de güzel bir kızdı, aramızda ona undomiel derdik hatta arwen'e benzeterek... beni seveceğini bilsem her şeyi bir kenara bırakır ayaklarına kapanıp evlenme teklifi ederdim vallahi billahi.

    sevin onları; koruyun, gözetin ve evlenin hemcinslerim... hatta kenara köşeye iki üç de stok yapın bence; sevdiğiniz yakın arkadaşlarınıza ayarlarsınız, eh o kadar tavsiye veriyoruz bir tane de bana ateşlersiniz artık eşek değilseniz... çünkü gerçekten fazla yok onlardan...

    inşallah son edit: ulan kırk yılın başı bir kere okumadan direk girdik entry'yi iki saattir edit yapıyorum yaa amma hata yapmışım hee... neyse bitti gençler okuyabilirsiniz.
  • yav arkadaşlar he dediğim durum. tolkien in bütün kitaplarını hatmettim, üstüne wow oynadım falan neyse geçelim beni, sırf çevremde şu tanıma uyan 100 kız var abartmıyorum, sözlük acındırmalarından sadece biri bu başlık da.
  • (bkz: şart mı)
  • neresi zor abi, minimum yüzde 30 oran veririm. isteyene whatsapptan konum atayım çıkartma yapın
  • ben şu fani ömrümde star trek seven kızı geçtim, erkek bile bulamamışken; orta dünya hayranı kız bulmanın zor olmasına şaşırmamak gerek. hadi o var ama az miktarda, benim durum n'olacak be kamil?
  • eski sevgilimdir kendisi. yüzüklerin efendisi izleterek başlattığım orta dünya macerasında en son hurinin çocukları hakkında konuşuyorduk kendisiyle.

    edit: oyle bir yazmisim ki sanki ovuyor gibi olmus. yok lan cok boktan birsey. gerci benimki zaten gotun tekiydi, orta dunyayla alakasi olmayadabilir.
hesabın var mı? giriş yap