• nicholas cage abimizin çok yakında kurtlar vadisi kadrosuna kadar düşeceğini bizlere müjdeleyen berbat ötesi bir filmdir.
    filmde ayrıca hayden christensen de var, starwars gibi bir prodüksiyonda çok önemli bir rolde oynadıktan sonra bu kadar mı düşer insan ? bildiğin öküz gibi oynamıştır, zaten bir önce ki starwars üçlemesinde de mark hamill kariyer fırsatını değerlendirememiş ve yarrak gibi filmlerde oynamıştı.
  • nicolas cage iyice kafayı yedi. kariyer intiharını zaten the wicker man'le yapmıştı. ölemedi bu filmle de ötenazi istiyor. ölü balık gözlü abimiz neden böyle işlerin peşinde koşuyor anlayamıyorum ya. hem kötü oyunculuk hem kötü film.. daha fazla konuşamayacağım. leaving las vegas'la hatırlamak istiyorum.
  • filmi baştan sona kadar izledim, sonra da sildim, arşivlik bir film değil. uzakdoğu'da geçmesi ve oradan oraya koşuşturmaları hoşuma gitti, izlenebilir. nicolas cage hatırına da 5-6 puan verilir.
  • cinemax'in 10 bölüm onay verdiği çizgi roman uyarlaması dizi.

    dizinin yapımcısı, aynı zamanda çizgi romanın yaratıcısı olan robert kirkman.

    http://tvbythenumbers.zap2it.com/…t-kirkman/362694/
  • 5 ekim'de dünyanın en büyük içerik fuarı olarak tanımlanan mıpcom'da lansmanı yapılan yeni fox dizisi. acizane, olayı yerinde gözledim. başrol oyuncuları patrick fugit ve david alpert ile tanıştım. şahane adamlar. fox'un diziden beklentisi çok yüksek. lansman için fıc'ın (fox ınternational) tatlı ceo'su hernan lopez dahi kalkıp gelmişti. ocak 2016'da tıpkı wayward pines gibi aynı anda 126 ülkede birden yayına girecek.

    öyle yani..
  • fx tarafından
    "the walking dead'in yaratıcısı robert kirkman'ın yeni dizisi ?#?outcast?, korku eşiğini bir daha inmemek üzere yükseltmeye geliyor.
    inanmıyorsan dizinin ilk 1 dakikasını izle."
    şeklinde tanıtılan yeni dizi.
    bakalım inanıcaz mı?
  • ilk bölümünü interneten yayınlayan dizi,
    buralar yakında güzelleşecek gibi,
    cinamax'tekiler işini bilir,
    şimdilik bir kafiye kafi.
  • -sinema filmi tadında bir açılışla yayın hayatına başlayan korku dizisi.-

    penny dreadful izlerken hep "daha iyisi yapılamaz" diyordum ama sanırım onun kalitesinde olanı yapılabilirmiş. ilk bölüm için yorumum bu.
  • ilk bölümü gayet güzel olan dizidir.

    exorcism ile meşhur olan, türkiye'de ise hasan karacadağ'ın dabbe serisiyle değindiği, hristiyanlarda şeytan, müslümanlarda cin olarak inanılan varlıklar üzerine yazılmış gibi duruyor şimdilik.

    spoiler olabilir ancak üst entry'deki vatandaş yazmış olsa da spoiler olarak yazacağım;

    --- spoiler ---

    30 yaşındaki adam 8 yaşındaki çocukla değil bedenine girmiş varlıkla dövüşüyor. zaten 30 yaşındaki adamın çocukluğunda annesinin de bedenine girmesiyle hayatı cehenneme dönmüş, tam kurtuldum derken eşinin de bedenine girerek eşi çocuğuna musallat olmuş.

    --- spoiler ---

    devamı geldikçe güzel olacak bu dizi.
  • gayet iyi başlangıç yapmıştır.
    ilk bölümü ,yeni bir dizi kazanmanın verdiği ufak mutluluk ile bitmiştir.
hesabın var mı? giriş yap