• dilimize paper birds olarak cevrilmis ispanyol filmi. ispanya iç savaşı zamaninda bir tiyatro grubunun yasadiklarini anlatiyor. gercekten sinemada izlenmesi gereken, ama olmadi illa izlenmesi gereken etkileyici bir yapit. imdb
  • 2010 yılı yapımı ispanyol filmi. yönetmenliğini emilio aragón'un yaptığı film, ispanya iç savaşı sırasında ailesini kaybetmiş yetenekli bir tiyatrocu ve yakın çalışma arkadaşlarının franco döneminde geçirdiği zorlukları anlatıyor. dönemin faşist baskılarını, kurulan kumpasları ve yetişkin bir adamla, küçücük bir oğlan çocuğunun zamanla pekişen dostluğunu anlatan filmimiz, görsel güzelliği ile de dikkat çekiyor. türkçeye kağıttan kuşlar olarak çevrilen filmin baş rollerini, imanol arias, lluís homar ve roger príncep paylaşmış.
  • 2010 yılı yapımı ispanyol filmi. yönetmenliğini emilio aragón'un yaptığı film, ispanya iç savaşı sırasında ailesini kaybetmiş yetenekli bir tiyatrocu ve yakın çalışma arkadaşlarının franco döneminde geçirdiği zorlukları anlatıyor. dönemin faşist baskılarını, kurulan kumpasları ve yetişkin bir adamla, küçücük bir oğlan çocuğunun zamanla pekişen dostluğunu anlatan film, görsel güzelliği ile de dikkat çekiyor. türkçeye 'kağıttan kuşlar' olarak çevrilen filmin baş rollerini, imanol arias, lluís homar ve roger príncep paylaşmış.
  • türkçeye kağıt kuşlar olarak çevrilmiş, ince ruhlu insanlara hitap eden bir filmdir.
    iç savaş, faşizm, sanat, insanların gizleri, insanların yalnızlıkları ve acıları gibi her biri önemli başlıkları çok etkileyici bir şekilde anlatmaktadır, anlayana... he bir de francisco franco'yu.

    bugünlerde izleyince daha da fazla etkileniyor belki de insan, kim bilir.
hesabın var mı? giriş yap