• önemli bir paris rehberi. paris'e gitmeden önce mutlaka bu site incelenmeli. bir türk'ün paris gözlemleri ve önerileri yer oalıyor. hiç bir seyahat kitabında bulamayacağınız önemli ayrıntılara rastlayabilirsiniz bu sitede. okuduktan sonra da hemen bir bilet alıp paris'e uçmak isteyeceksiniz eminim.
    (bkz: http://www.pariste.net/)
  • nefis tespitler, harika ayrıntılarla dolu paris gezi rehberi.
    paris'e herkes gider, lakin pariste.net'i okuyup giden daha güzel gezer.
  • "ben paris'e giderken neden bu site yoktu?" dedirtecek kadar kıskanılası bir paris sitesidir..mükemmel bir türkçe'yle yazılmış, yazan kişiye karşı "bu kadar gezilir mi? bu kadar güzel anlatılır mı kardeşim?" diye hayıflanma sebebidir..umarım gezdiği diğer ülkeler için de ayrı bir kategori açar sitesinde..tabanına kuvvet diyelim bu güzel adam için..sen yaşa,gez,gör sonra anlat biz de dinleyelim...
  • bir türk'ün paris başarısı.
  • paris sokaklarını caddelerini en iyi anlatan video.
    (bkz: http://www.youtube.com/…caixqjuuvc&feature=youtu.be)
  • bir yıl önce hayata geçmiş web sitesi, blog. paris'in eyfel kulesi ve "şanzelize"den ibaret olmadığını anlatmaya çalışır. paris'in olmazsa olmazları kadar alternatif sevenlere, kıyıda köşede kalmış yerleri keşfe çıkmak isteyenlere, gezilecek yerler, parklar bahçeler, müzeler saraylar, alışveriş mekanları, yeme içme, ulaşım, sağlık, eğitim, konaklama ve yaşam pratikleri konusunda bilgi veren, paris hakkındaki en zengin türkçe kaynak. her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri türkiye saatiyle 10:00'da yeni bir yazı yayınlanmakta. kimi zaman paris'in içinde kimi zaman paris civarından birbirinden güzel yerleri gezdirip duruyor. "en güzel, en şahane, en en en..." iddiası olmadan paris'i her haliyle anlatan kıyı-köşe paris gezi ve yaşam rehberi:

    http://pariste.net/

    bir yılda 220 yazı yayınlanmış; onca yazı arasında kaybolmadan konu başlıklarına göre aradığınızı bulmak için:

    http://www.pariste.net/p/ne-nerede.html
  • sabahtan beri okudugum, binbir emekle hazirlanmis oldugu cok belli olan ve samimi bir tarzi olan blogdur.

    sukur ki paris sehayatine 1 ay kala kesfettim. not alip duruyorum. cok tesekkuler hazirlayan turk arkadasimiza.
  • içeriği dolu dolu bir site, çok güzel bir türkçe ile kaleme alınmış, çok açıklayıcı bir dil kullanılmış. hangi başlığa baksam güncelleme tarihinin bu ay içerisinde olduğunu gördüm, yazar sitenin üzerinden elini hiç çekmiyor, sürekli emek sarfediyor ne güzel. ulaşımından alışveriş yerlerine, güncel sanat olaylarına kadar her şeyde rehber olabilecek nitelikte. yapanın eline sağlık.
  • paris'e ilk defa gidecek için eşsiz bir eser. zamanı olanın her satırını detaylı okumasını tavsiye ederim.
  • bayağı yararlandım bu siteden :)
hesabın var mı? giriş yap