• zorlu center'in kaymağını yiyen iki yerden birisi bence. digeri icin (bkz: moncler)
  • tuzlu fiyatına rağmen, tatlı yemek için, kahve içmek için gidilesi mekan. ayda bir böyle şeylerle ödüllendirmeli insan kendini
  • vedat milor’dan layığını bulmuş restoran. adamın kalibreye göre eleştirisine bayılıyorum.
  • konumu itibariyle, musterilerinin esas beklentisinin "iyi yemek" hizmetinden ziyade, "ben surada oturup milleti keseyim, herkesler de beni burada gorsun" hizmeti saglamak olan; vedat milor'un da acimadan kirik not verdigi lokanta.

    cuma oglen saatleri ve persembe-cuma is cikisi saatleri cok renkli goruntulere sahne olur bu mekan. azgin teke abiler, azgin teke avindaki ablalar, "nasil bir yermis ki burasi?" meraklilari muhtesem uyumla takilmaktadir.
  • wc kapısındaki kadın çok alaturka değil mi?
    mantığı nedir bilen varsa?
  • bir iş yemeği için bulunmak durumunda kaldım. gerçekten çok iyi bir yemek için o paraları hatta daha fazlasını verebilirim ama buradaki yemeklerin fiyatlarını haketmediğini açıkça söyleyebilirim. 2 saat kaldık sırasıyla adnan polat ile aziz yıldırım'ı bir masada, faruk süren ile lütfi arıboğan'ı diğer masada gördüm. çokça da bir yerlerden tanıdık gelen ama ismini bilmediğim yarı ünlü gördüm. sanırım insanlar parayı bu kişilerle aynı ortamda yemek yedim demek için veriyor.
    fiyat vermem gerekirse gün itibari ile 1000 liralık bir şarap seçerek, 3 kişi ana yemek+başlangıç+ şarapla birlikte kişi başı 1200 lira civarı hesap ödedik. tabii fiyatlar artık öyle seviyeye geldi ki bir çok mekanda bu seviyede hesap görüyoruz artık.
hesabın var mı? giriş yap