• amerikadaki cok unlu, cok pahali, asmis tasarim okulu
  • parson's school of designdir. new school university olarak da anilan bu okul moda okulu diildir, ancak fashion design bolumlerden bi tanesidir. ayrica fashion marketing, digital design, communication design, architectural design gibi sahane bolumlere sahiptir.
  • summer programinda programlandigim okul. fena okul degil seviyorum. manhattanda bir suru farkli farkli binasi var klasik campus modunda bir okul degil. 3 tane feci merkezi dormu var village'de. normal egitimi nasildir bilmiyorum ama yaz programi klasik yazin yapilan seylere gore daha bir siki. baya calistiriyolar insani. yuce rab kismet etse de bir burs kazanilsa. cok pahali. pariste de bir parsons var hepimizin gonlunde yatan ama o daha da pahali.
  • ha bir de dormda duvarda 'i have never been in a community where single straight men are a minority' yaziyordu alabildigine dogru bir laf. art okulu oldugundan boyle heralde. hocalar da gay. hatta dormda ogrencilerden sorumlu parsons mezunu advisor bile zenci gay bir striptizci. tabi boyle olunca iciliyo siciliyo dormlarda. koridorlar ot kokuyo. uyusturucunun diger okullara gore daha yaygin oldugu okul.
  • tasarım alanında pek gelişmiş, manhattanın her yerinde binası olan okul. yaz tatilimin 1 ayını geçirmekte olduğum, gerizekalı hocalarımdan dolayı sevdiğim dersten - ürün tasarımı- beni soğutan okul. aynı zamanda ilk defa bende eve dönme isteği oluşturan mekan olma özelliğini taşır.
hesabın var mı? giriş yap