• http://www.pasabahcemagazalari.com/ adresinde ikamet eden online dükkan. diğer sitelerden farklı olarak insan gibi kargo ücreti ile gönderim yapıyorlar.
  • alışveriş yapılmasa bile gezilebilecek, gezilince alışveriş yapmadan çıkılamayan yer..

    vaktiniz yoksa butik kısmını gezin yeter.. osmanlı koleksiyonundan başlayın, istanbul koleksiyonuna geçin.. zevk-i selim ile ince işçilik ve estetik buluşmasının sonuçlarına bakarken keyif almamanız mümkün değil.. hele ki nouvelle dinliyorsanız oradan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz..

    vaktiniz bolsa ne ala! lügat 365 serisine uğrayın mutlaka.. 'hissikablelvuku' yazılı su bardağının yanında 'gıybet' temalı kahve fincanına bakın.. anlamlarını okuyun, hayal kurun..

    burçlardan yapılan minik cam figürleri keşfedin sonra.. benim bir tane vardı.. ilk çıktığında almıştım yengeç figürünü.. karım ve çocuğum için de onların burçlarını alıp salonumuzda baş köşeye koymuştuk..boşanırken evden tek bir şey alıp çıktım.. o yengeci.. siz de bulun uğurunuzu..

    herkesin kendine bir şey bulabileceği, kendinden bir şey bulabileceği yerdir burası..
  • ıçinde bazen kayboluslar yaşadığım yer. ıncecik camlar, bunlara üflenen nefesler. her nefes bir ses olur dinlemesini bilene...selam getirir. sessizce dokunur, zerafetin pesinde, helezonlara bakıp, sonsuzluk düşleri kurarken yakalarsin kendini.
  • uzun zamandır çeşm-i bülbül koleksiyonundaki çok özel ve güzel parçaların yeni üretimini yapmıyordu. kaç kez hediye aldığım gece sürahisini kendime hediye alamadan tükendiği için üzülüyordum. nihayet yeniden gelmiş. bu sefer ıskalamam. sevenlerinin bilgisine.
  • aynı bardağı herhangi bir züccaciyeden tanesini 3 tl ye, kendi mağazalarından ise 8 tl ye aldığın mağazalar zinciri. sadece kutuya veriyoruz sanırım o parayı. içinde genellikle “fakiriz ama salak değiliz” mottosuyla geziyorum.
  • sevgililer günü için e-mağazalarında %10 indirim yapıyoruz diye reklam yapıp siteye girdiğinizde mağazalarda bol bol bulunan ürünlerinde nedense "stoklarda bulunmamaktadır" ibaresiyle satılmadığını gördüğümüz mağazalar zinciri. insanları yavaş gerizekalı yerine koyun.
  • mutfak ürünleri fiyat olarak pahalı olsa da gerek malzeme kalitesi gerek tasarımları bunun hakkını vermektedir. bu marka cam ürünler kolay kolay çizilmez, kolay kolay kırılmaz. porselen ürünlerin kalitesi ise değişkendir. özellikle çocuklar için olan mutfak tasarımları çok şirin, çizgileri pek naif pek sevimlidir.
    belki de en önemlisi; günü kurtaran, herkesin hoşuna gidebilecek bir hediye ve dekoratif ürün bulunabilecek bir mağaza olmasıdır. cam ürünlerinde ayrıca omnia, nude, mavi-beyaz gibi özel serileri mevcuttur.
  • herhangi bir ürün satın almayacak olsanız bile müze niyetine gezilebilecek mekanlardır
  • yalan yok ne zaman ziyaret etsem mağazalarını götüm kalktı benim derken buluyorum kendimi çalışanlarının arz ettikleri nezaket dolu davranışı gördükçe ve sahibi olduğum içeceğimi içmek için kullanacağım aracın kalitesine verdiğim önemden dolayıdır.
  • bugün koru mesa mağazasına birkaç parça almak için gittik. müze edasıyla ayrılmış koleksiyonlarına bakmak bile yetiyor muhteşem parçalar vardı.
hesabın var mı? giriş yap