• özellikle sebzeli tavugun (biberli domatesli kokorec gibi yapilir) denenmesi gereken piknik
  • her türlü sakatattan uzak duran benim gibi insanları kokoreç müptelası yapan ankara demirtepe'de konuşlanmış mekan.. bol biralı yorucu akşamların ardından çok güzel soluk alınır. mekan sahipleri için müşteri her daim velinimettir burada.
  • gecenin dördünde gündüz dörde göre dört kat daha kalabalık olan mekan.
  • ankarada aç kaldığınızda kesinlikle uğramanız gereken tek yerdir. özellikle sebzeli tavuğu (artık geceye kalmıyor bile), ızgara kokoreçi ve midyeleri (taze ise) çok güzel olan mekandır. geç saatte alkol alanların veya gece ben gibi zamansız acıkanların uğrak yeridir.
  • yanında bulunan hacı ve profesöre göre her zaman dolu olan sebzeli kokoreci ise mükemmel yapan yer.
  • kokoreçi güzeldir.

    amma siz sipariş verdikten sonra (bak burası önemli.. sonra) sizden daha falza hesap ödeme ihtimali (siz 4 yarım istemişken 6 isteyen biri gibi) olan biri geldiğinde (bu kaç kişi kurum kuruluş geldiğine göre değişir) kim bilir ne zaman yersiniz bu kokoreçi..? ''abi bizim bi sebzeli bi de normal vardı'' dediğinizde''tamam hazırlanıyor'' der ama o sırada 12340914184 adet kokoreçi (sizden sonra gelenler için) de paket yapmaktan çekinmez.

    demem o ki ; sokuyum sizin müşteri politikanıza, ne zaman buraya gitsem bi tane bilmemne iptal oldu hacı diyip profesöre yöneliyorum. adamlar sırada birileri varsa diyo ''abi bu kadar kişi var sırada''... eyvallah diyip sıramı bekliyorum sonra efendi gibi zıkkımlanıyorum kokoreçimi.

    ha eğer ''ben takmam arkadaş ne zaman geleceğini sıra falan da umrumda değil bana lutfedip bir parça versinler'' derseniz pikolet iyidir. yoksa ...
  • zamanın birinde 3 bilemedin 4 uzun saçlı, heavy metal dinleyen, deri mont / pardesülü tipin girip kokoreç istemesi üzerine (o zamanlar pikolet çok yenidir ve müşterisi de nispeten azdır) işletmecisi (gözlüklü abimiz) ile uzuuuun uzun (tenha o zamanlar yani) "satanizm nedir? ne değildir?" konulu muhabbetler yapılmış mekandır. hep 99.5 (eski capital radio) frekansında olurdu radyoları. geleni gideni pek hanzo olmazdı öyle.
  • kokoreçleri** çok kötü olmasına rağmen yanılmıyorsam adından dolayı her gece dolu görmekteyim burayı.

    hemen yanında bulunan kokoreççi hacı'nın fırın kokoreci bin basar pikolet'e.

    bu ikilinin fiyatı 7.5 lira şu ara. eğer fiyat fazla geliyorsa hemen aşağıda gmk'da şelale kokoreç var. mangalda yapıyorlar - ki sabahtan koyuyorlar kokoreci, akşama kadar ağır ağır pişiyor, tadı çök güzel oluyor. ben şahsen mangal kokoreç için şelale'yi, fırın kokoreç için hacı'yı tercih ediyorum.

    pikolet de neymiş. para israfı.
  • buranın adını ilk duyduğumda (ankarada bolca bulunan kilo ile et restoranlarının yaptığı çağrışımla) "piko ile et" şeklinde anlamıştım.

    (bkz: kilo)
    (bkz: piko)
    (bkz: öeehh)
  • müşteri dolu imajı vermek için bilerek metrajını büyütmeyerek satışlarını sürdüren firma.
hesabın var mı? giriş yap