• facebook'ta rastladığım olaydır.
    adamlar, nehirde pitonun boğmak üzere olduğu köpeği kurtarıyor, sonra pitonu sopayla kafasına vurarak öldürüyorlar.
    ulan madem pitonun elinden köpeği kurtaracak kadar hayvan sevginiz var, pitondan ne istediniz lan ibneler. bırakın gitsin hayvan. hani mahalle arası bir yer olsa insanlara zarar verebilir dersin de, doğal yaşam alanı oğlum hayvanın.
    link
  • kurtarana kadar vurmaya hak veririm de, kurtardıktan sonra vurmak caniliktir.

    gerçi orada hangimiz olsak, panik içinde aynısını yapardık. sonuç itibariyle 3 metre civarında devasa bir yılan.
  • amacin kopegi kurtarmak olduguna inanmadigim durum. kopegin yemek degeri yoktur ama yilanin, corbasi icilip, eti yenebilir. ustelik derisi de kiymetlidir.
  • hayvanseverlikten önce doğasever biri olarak müdahale edilmesi yanlış en başta bir kere. eğer köpek kendi köpeğiniz veya sahipli değil ise kurtaramazsınız. doğanın kanunu bu. doğal döngüye müdahale etmemeniz lazım.

    videoya gelirsek bir hayvanı kurtarmak için diğerini öldürmek olayın zaten hayvanseverlik olmadığının, tamamen yılanın kötü profiline karşı köpeklerin dostane tavırlarının insanlar üzerindeki psikolojik yansıması. (bkz: ırkçılık)

    son bir nokta;
    köpek, yılanı yese kurtarır mıydınız?
  • bir sonraki yok oluş biziz.daha önce meteorlar,yanardağlar yok etti büyük yok oluşlarda türleri.bir sonraki büyük yok oluş biz yapacağız.bize entegre olan canlılar yaşayacak.
    eğer yılan köpekten daha yakın olsaydı bize bin yılların içinde,oradaki insanlar o köpeğin yenilmesini izin vereceklerdi...
  • köpek sahibi olarak düşünmek lazım o adamı sinirlenip yılanı öldürmek istemiş. aynısını bende yapardım doğanın kanunu falan anlamam zaten yaşayacağı kadar yaşamış o yılan.
  • (bkz: pip uninstall)
  • en sadık hayvan olarak nitelendirilen köpeğe vefa borcunu ödemektir. köpek seni bir tehlikeye karşı koruyunca sadık dost, sen onu koruyunca doğanın akışına müdahale. yok öyle..
  • yanlız adamlara helal olsun hortum sallar gibi pitonu tutup salladılar ya lan. o kadar büyük bir yılanı öyle hortum gibi sallamakta göt ister şimdi açık açık konuşalım bu mevzuyu*

    yılanı öldürmek canilik midir evet caniliktir ama ben dahil buradaki birçok kişi köpeği kurtardıktan sonra o devasal hayvana "tamam yılan kardeş sen yoluna devam et" demezdi. normal şartlarda bile insanoğlu yılan gördüğü yerde azraili görmüş gibi bir tavır sergiliyor. küçük büyük her türlü yılanı yok ediyoruz çoğu zaman. bunun sebebini de sanırım kendimize bir tehdit gibi görüyoruz onları yani çocukluğumuzdan öğretilmiş bir durum bu. aynı şeyi ona yakın benzer bir canlı olan kertenkeleye yapmıyoruz. hişt pişt yapıp kovalıyoruz ama bu farklı bi olay aga ya
hesabın var mı? giriş yap