• rte'nin 'kürt kökenli' vatandaş diye zikrettiği kişilerdir (ve de fikrimce bu hakaret onlara yeter onlara)
  • ekmek yediği kaba pislemeyen, namuslu kürtlerdir. candırlar, helal süt emmişlerdir. en sağlam dostlarınız olabilirler.
    selam olsun hepsine, doğuran analara kurban olunsun, yetiştiren babalara helal olsundur!..
  • haklarında çok garip şeyler söylenen kürtlerdir. harbi malsınız lan!
  • geneli kürt milliyetçisi olmalarından dolayı desteklemez. pkk yi light bulur
  • kanımca kürt oluşundan önce insan olduğunun farkında olan kişilerdir. buradan yola çıkarak;

    - hiç bir gerekçe ile insan öldürmenin haklı olmadığına inanıyordur,
    - insanoğlunun bekası için bir toplumda yaşayan her bireyin - beğense de beğenmese de - uzlaşı ile değiştirene kadar o toplumun kurallarına uyması gerektiğine inanıyordur, saygılıdır,
    - kul hakkına riayet ediyordur,
    - akıllıdır, pkk'nın kürtlükle ilgisi olmadığını, legal olarak yapılamayan uyuşturucu, silah, rant vs. ticaretlerinin rahat rahat gerçekleştirilmesi için insanların çektiği çilelerin ardına saklanan emperyallerin kuklası olduğunu görüyordur.
    - güzel insandır. soyu sopu statüsü farketmeden ve bunların ayrımını yapmadan yaşayabilen güzel insanlardandır.

    not: kürt değilim.
    not 2: türküm.
    not 3: yukarıda hümanizm falan yazdıktan sonra neden kürt değilim vs diye saçmalıyorum. çünkü bazı malların 'kürt olduğun için bunları yazıyorsun' diyebileceklerini, bazı diğer malların da 'türk olmadığın için bunları yazıyorsun' diyebileceklerini tahmin ediyorum.
    not 4: (bkz: önce insan olmak)
  • adamın dipleridir.
  • ülkesine sahip çıkan, yediği tabağa pislemeyenlerdir. bir insanın hangi ırka bağlı olarak dünyaya geldiği kendisi tarafından seçilemez. ancak zamanla gerçekleri görme şansı vardır. kardeşim türkiye senin. senin benden bir farkın var mı? yok elbette. aynı üniversite sıralarında okuyoruz, ben türküm diye bana öncelik mi tanınıyor? hayır. nedir bu kin? zamanında bazı yanlışlıklar yapılmış olabilir. osmanlı zamanında da, cumhuriyetin kuruluş zamanında da olmuştur böyle şeyler. halifeliği kaldırdı diye dinsiz diyorlardı atatürk'e. ama şartlar onu gerektiriyordu. yani demek istediğim nokta şu ki... libya, mısır, suriye, ırak.. harap bitap. türkiye'nin de böyle olmasını istemiyorsak bazı şeylerin bilincinde olmalıyız. ha.. rahat batıyorsa orası başka tabii..
  • çoğu desteklemez ama kınamaz da, yani nötrdürler. nötr olmayıp da başka bi partiye (bkz: hüdapar) mensup olan kürtler ise dün pkklılar tarafından katledildiler. işte bu yüzden çoğu desteklemez ama kınamaz da, yani nötrdürler. pkk'nın en büyük korkusu kürtlerin arasında kendisine muhalif başka bir oluşumun ortaya çıkmasıdır. ölümüne korkar bundan. kürtler ve kürtçülük üzerinde tekel olmak ister, bu konuda kimseye bırakın söz hakkıkını yaşam hakkı dahi tanımaz. o kadar da özgürlükçü ve demokrasi aşığıdırlar. halkların kardeşliği filan derler ama önce kendi halkını kendisi gibi düşünmüyor diye gözünü kırpmadan keser. böyle de hümanisttirler.. yersen..
hesabın var mı? giriş yap