• farklı bir bakış açısı ile anlatmaya çalışmışlar fakat film değilde bazı karakterler oturup izlememe neden oldu yoksa konusu falan pehhh

    --- spoiler ---
    filmde en hoşuma giden karakter astronotun örnek kaya parçaları toplama robotuydu

    en tatlı sahnesiyse hava kapanıp yağmur yağdığında korkan robotun dışarı bakınca kaya yağmuru olduğunu görüp coşkuyla kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya kaya diyerek singing in the rain eşliğinde coşması

    --- spoiler ---

    aklıma geldikçe hala gülerim robot karakterine
  • ufacık bir değişiklikle elde edilmiş -bana göre- mükemmel konuyu piç eden filmdir bu. başlardaki klişelere 'x'e gönderme yapmışlar hacı' diyebilseniz de bir süre sonra o kadar bayıyor ki anlatamıyorum. boş zaman bulunduğunda şu* şekilde farklı konuşmalar için izlenebilir, ama fazlasını beklemeyin.

    lem: you were just talking alien.
    captain charles t. baker: hey, i'm not the alien here. you are.
    lem: me? you are.
    captain charles t. baker: no, you are.
    lem: you are. you... you came to my planet.
    captain charles t. baker: an alien planet. hellooo.
  • izlenebilecek en güzel animasyon filmlerinden.

    --- spoiler ---

    dünyamıza bir uzaylı gelse. hem de güpe gündüz. hiçbir şeyin farkında değil. inse gezegene el sallasa. kaç kişi beylik tabancasını çekmez ki? tüfeği kapan zavallı uzaylıyı öldürmeye kalkar. sonrasında da bilim adamlarına emanet edilir bu canlı. onlar da anasından emdiği uzaysal sıvıyı burnundan getirmez mi? beynini falan çıkarırlar, inceliyoruz ayağına yapmadıklarını bırakmazlar.

    kısacası bunun tam tersi bir versiyonu yapılmış ve bizlere gösterilmiştir. alın lan size. bir dünyalı uzaylıların arasına düşüyor. başına gelmeyen şey kalmıyor.

    --- spoiler ---
  • ekşi sözlük'te bu kadar az ilgi görmesine şaşırdığım film. bence gayet eğlenceli idi. çok oldu izlediğim ama birden aklıma geldi.
  • hiç sıkmayan son derece keyifli harika bir animasyon. rover'ın yağmurun yağdığını görünce dışarı fırlayıp sevinmesi beni benden almıştır. * *
  • gayet eğlenceli ve keyifli bir animasyon filmi. sözlükte pek fazla dikkat çekmemesi ilginç, yaptığı göndermelerle epey güldürmüştür.

    --- spoiler ---

    ayrıca, bu gezegenin 50'li yılların teknolojisinde olması, biz uzaylılara karşı nasıl yaklaşımlarda bulunuyorsak onların da bize karşı öyle yaklaşım ve korkularının olması, sinemalarında bizim gelip onları istila etmemiz ve herşeyi yok edecekler temalı filmleri, astronotun yanından geçilmeyen havası, kafayı taş ile bozduğu için gezegende yaşayan canlıları fark edemeyen örnek toplama robotu gibi sayısız detay ile gülümsetmiştir.

    --- spoiler ---
  • an itibariyle trt1de gösterilmektedir.
  • üzerinde yaşam olduğu bilinmeyen bir gezegene bayrak dikmek için astronot yollasak -yollasak lafın gelişi, yoksa elbette amerikan bayrağı ile gidiyor astronotumuz- ne olurdu sorusunu cevaplamaya çalışan filmdir.

    sen elalemin kendi dünyalarına planet 51 gibi gudik isimler ver, onların varlığını göz önüne alma, ondan sonra da misafirperverlik bekle. böyle olmuyor işte. ayrıca insana bizim gezegenimizin evrensel isimlendirmedeki adının ne olduğunu merak ettirir, yıldız isimleri gibi random sayı-harf kombinasyonları ise gerçekten üzülürüm, ne de olsa iyi kötü bir isim vermişiz, bunu bari çok görmeyin sevgili uzaylılar.

    detaylar ve olaylara uzaylıların gözünden bakması muhteşem olan filmdir. o da tam kesin değil ki, nereden biliyoruz uzaylılar bizim gibi savaşçı ve diğer uzaylılardan korkuyor. yine de keyifli zaman geçirmek ve bazı kalıpları kırmak için iyi bir animasyon tercihidir.
  • çok eğlenceli bir film. baya kahkaha atarak izledim anlamadığım imdb puanının neden 6 olduğu.
hesabın var mı? giriş yap