• instagramda ankara.trafik diye bir sayfa var, orada insanlar çok şikayet ediyor. polatlı’da bir şebeke var, satıcısı, ustası hepsi kendilerindenmiş, asla almayın diyorlar, zaten fiyatları çok uygun yazıyorlar. almayın aldırmayın, bu gibiler yüzünden olan düzgün satıcılara oluyor.
  • 2-3 ay önce araba ararken denk geldim. aradığım arabanın piyasa fiyatının 5 bin lira altında bir rakama satıyor adam. aradım ikinci sahibiyiz, ok gibi araba kazası boyası yok, tramer kaydı temiz dedi. fiyatına kıllandığım için hemen mesaj attım tramere. araç kaydı bulunamadı diye cevap geldi. normalde aracın hasar kaydı yoktur demesi lazım.
    sigortacımı aradım. polatlı mı araç dedi. hemen anladı. herifler sistemin açığını bulmuş, örneğin 34 plakalı pert kayıtlı aracı alıp 06 yapıyor. ancak arabaya trafik sigortası yaptırmıyor. sigorta yapılmadığı içinde aracın 34 plakadaki pert kaydı 06 plaka da görünmüyor. sen aracı alıp sigorta yaptırınca sms sorguda pert kaydı çıkıyor. geçmiş olsun pert bir aracınız var artık.
hesabın var mı? giriş yap