• egosu götünden büyük olan çoğu polis için sıradan bir davranış.

    (bkz: çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış)
  • çomaristanda sıradan bir gün
  • şuna itiraz eden polisin zekası olsa, "ulan ben kimlik göstermeden polisim diyerek geçebiliyor olsam, bunu herkes yapabilir, böyle saçmalık mı olur" diye düşünür. kimlik göstermenin ayıp bir şey değil aksine toplum güvenliği için şart olduğunu bilir..

    eğer altında başka bir olay yoksa, bu şekliyle polis şunu istemiş oluyor, "sivil de olsam, üniformalı da fark etmez, ben polisim diyorsam inanmak zorundasın! neden bilmiyorum ama inanmak zorundasın işte?!".

    ne bu şimdi?!
  • polis kılığındaki canlı bombaları tesbit etmek için bile yapılması gerekir ki, hali hazırda polisin mutlaka kimlik göstermesi gerekir.
  • (bkz: imdat polis)
  • bu ülkede normal olan bir durum. geçen hafta, mağazada yaşadığımız bir olay üzerine, karakola gittim. mağazaya sürekli gelip giden, çalışanları ve müşterileri rahatsız eden biri vardı. şikayetçi olduk ve karakola gittik. bir önceki gün de bir hırsızlık olayı nedeni ile karakola gitmiştik. karakolda danışma gibi yerde duran polis memuruna hangi mağazadan geldiğimizi söylediler, ve adam direk bana dönerek ' amına goyum sürekli sizle mi uğraşacağız. ' dedi. adama rahatsız olduğumu belli ettiğim bakışımı fırlattım. o da direk atarsa atar bana artislik yapma bakışı attı. karakolda, olayı uzatmak istesem eminim şu güvenlik görevlisi gibi dayak yiyeceğim, bir de yetmeyecek, üstüne dava açacaklar, yargılanacağım. bu garip ülkede, verdiğiniz vergiler karşılığı size hizmet vermek zorunda olan kurumlardan uzak durarak yaşamak zorundasınız. fazla yaklaşmamak ve muhattap olmamak lazım.
  • yarın o avm'de bir cinayet ve/veya bombalama eylemi olunca, kapıdaki güvenliği de muhakkak ki sorguya alacaklardır. o da polise vereceği ifadede şöyle diyecektir:

    "evet, cihaz öttü ama o şahısları durdurmadım, geçin dedim çünkü bana ters ters bakıp polisiz dediler. tıpkı geçen gün kimlik sorduğunda gözaltına aldığınız güvenlikçi arkadaşımı darp eden meslektaşlarınız gibi."

    .

    devam...

    sonra bu ifadeyi veren güvenlikçiyi de gözaltına alacaklar.

    sonra güvenlikçinin sorgusuna giren polisleri fetöcülükten gözaltına alacaklar.

    sonra bunu haber yapan gazetecileri gözaltına alacaklar.

    sonra gazetecinin gözaltına alınması nedeniyle basın açıklaması yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini gözaltına alacaklar.

    sonra stk temsilcilerinin gözaltına alınmasına itiraz eden muhalif milletvekillerine savcılık tezkereleri gidecek.

    sonra milletvekillerine savcılık tezkeresi gönderen savcıları fetöcülükten gözaltına alacaklar.

    sonra fetöcülükten gözaltına alınan polis ve savcılar serbest bırakılacak.

    sonra gözaltına alınmış olan diğer herkes için ağırlaştırılmış hapis cezaları istenecek.

    sonra bir de bakmışız ki aradan aylar geçmiş, başkanlık sistemi gelmiş, inek içmiş, dağa kaçmış.

    her şey aynen böyle ve bu sırayla olacak.

    <nostradamus mode /off>

    .
  • neden polisleri halk sevmiyor?neden bu kadar küfür yiyorlar? ın cevabı videodadır.
  • bundan sonra polis durdurup kimlik sorduğunda "ahpartiliyiz" diyerek geçiştirebilirsiniz. yiyorsa inanmasın.
hesabın var mı? giriş yap