• cabernet sauvignon ve merlot üzümlerinden olması iddiasının yanında yeni meşe fıçılarda dinlendirilmiş olmasından dolayı adına ödeme yaparak satın almış oldum ki nazarımda lucien arkas bağları dışındaki kupaj şaraplarına pek sıcak bakmamaktayım lakin tat olarak kendileri bendenizi şaşırtmış olmaktadır

    her ne kadar bir öküzgözü olmasa da kesinlikle olgunluğu veya meşe fıçıda dinlenmiş olması nedeniyle kendisini aratmıyor ve hatta mantarın çıkması ve havalandırılması sonucunda çok kısa bir şekilde saatler sonra elde edilecek olan yerine oturmuş olan gövdeli damak tanı 15 dakika sonra stabil olarak damakta alabiliyorsunuz

    migros mağazalarından tedarik edilebilir

    logosunu ayrıca beğendim

    edit: link güncellendi
  • fiyat performans açısından bu aralar içilebilir en lezzetli şaraplardan biri.
  • sava'nın bir tık üst segmenti en iyi f/p şarap.
  • bu şarap ile ilgili başka bir açıklamayı başka bir başlıkta yapmıştım. f/p adına olan en iyi şarap. zaten bu şarabı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği bordeaux tarzı üzüm olması ve şu anki tek rakibinin kendisi olması. benim ilk yorumum şuydu yapan kişiye 'şarap meyve suyu olsaydı eğer, ben hep cappy, tamek içmişim. bu taze sıkım meyve suyu.'

    bunun bir üst segmenti var yine aynı yerden ve kişiden çıkan 'ament.'
    denemeden ölmeyin. tam kapsamlı tadım yazımı yakında yaparım.
  • 2016 rekoltesinde fiyatı da lezzeti de üst seviyeye çıkarmış fakat hala fiyat/performans olarak en başarılı şaraplardan biri olmayı becerebilmiş bir kırmızı.

    2015'in aksine cabernet sauvignon ile merlot'ya bu sefer petit verdot ve cabernet franc da eşlik ediyor ve fıçı daha baskın.
  • çanakkale'nin bağrından gelen harika bir kırmızı şarap. içimi ayrı güzel, kafası ayrı güzeldir.

    porta diverti'nin kelime anlamı: neşe getiren-keyif veren. *
  • fiyat performans olarak tatmin edecek bir şarap. cabernet ve merlot üzümlerinden oluşuyor. içimi kolay ve damakta hoş tat bırakıyor.
  • porto diverti (2015) yanık ve isli tadıyla damağınızda enfes bir tat bırakır. meşe fıçılarında dinlendirilmiştir. ilk görüşte fransız şarabı sanırsınız ancak hikayesi gelibolu'dan başlar.
    fiyat performans açısından içilebilecek makul şaraptır. cabernet sauvignon ve merlot üzümlerinden oluşur.
  • logo ve etikete bakarak avusturalya şarabı zannettim ama ortak kader geliboludan bir şarap. merlot ve cabarnet kupajı meşe fıçı bordo şarap kalıntısında beklemiş. etikette öyle diyo. koyu kırmızı , meyvemsi(erik) kokulu gövdeli bir şarap. şişeyi açtıktan sonra 2 saatte yakın havalandırmak gerek anca kendine geliyor. başarılı, kırmızı etle gayet güzel bir şarap.
hesabın var mı? giriş yap