• sitelerinde altışar kitaptan oluşan sherlok holmes, dünya ve yerli klasikleri, osmanlı tarihi ile ilgili setleri yeni kurulmasına istinaden uygun fiyata satan yayınevi.
  • kitapların orjinal olmadığı gün gibi ortada, satın alan varsa düzeltsin beni ancak neden her reklamlarında orjinal diye tutturuyorlar.
  • bu aralar her yerde karşıma çıkıyordu sonunda dayanamayıp macera ve gerilim setini sipariş ettim. 6 kitap 24 tl+ 8 tl kargo ücretiyle 32 tl'ye geliyor. bugün sipariş verdim aynı gün içinde kargoya vermişler. kaliteden memnun kalırsam tüm setlerden sipariş vermeyi düşünüyorum.

    6 adet kitap için 24 tl cidden çok uygun bir fiyat. sitelerinde de bayağı seçenek var. tarihten kişisel gelişim kitaplarına kadar bir sürü set dikkatimi çekti. kargo elime ulaşıp kitaplara başlayınca buraya edit gelecek.

    edit: bir türlü editleyemedim çok soru soran oluyor. arkadaşlar fiyatına göre kalitesi iyi diyebilirim. çeviri eserlerde de pek gözüme çarpan bir şey olmadı. alınır mı? bu fiyata tabii ki alınır. 0.5 l suyu bile 2 liraya satıyorlar günümüzde. 4 liraya kitap okuyorsunuz. tabii karar sizin. ucuz olmasının sebebi de telif hakkı ödenmemesi. telif ödemeyince bir nevi sürümden kazanıyorlar.
  • şimdiye kadar varlığından bihaber olduğum için üzüldüğüm yayınevi.
  • çeşitli alan ve yazar kategorisinde set halde 6 kitabı 24 tl gibi (kargo ücreti dahil değil) çok cüzi bir rakama veren yayın evi. ekşi sözlük reklam içeriklerinde karşılaştım ve gözlerime inanamadım. muhtemelen orijinal kitaplar değil ve o alan veya yazara ait fazla popüler olmayan kitapları set haline getirmişler ama şu krizde gerçekten güzel bir iş. beğendiğim bir kategoriden de set almayı düşünüyorum bakalım nasıl bir şey ile karşılaşacağım. tecrübe edinmiş yazarlar da yeşillendirebilir.
  • nasil oluyor da 6 kitaplik seriyi tek kitap fiyatina satabiliyorlar anlayamadigim kitapevi.
  • uzun süredir amazon dışından başka bir siteden kitap siparişi verdim. 18 tane kitap sipariş verdim sipariş ile gelen kitapların eşleşme sayısı 2, yani siparişim dışında 16 tane cep boy 30-40 sayfalık farklı kitap göndermişler. doğru gelen 2 tane kitabın sayfa sayıları eksik, geri kalan sayfalarının benim tamamlamamı bekliyorlar. sitelerinde % 100 güvenli iade gibi bir uyarı var ama firmaya ulaşabilirseniz iade edebilirsiniz.
  • :))) "geri kalan sayfalarının benim tamamlamamı bekliyorlar" :)))) çok güzel yorumlamış :))))
hesabın var mı? giriş yap