• aralarında bulunmaktan mutluluk duyduğum insan topluluğudur.bir dönemler cs:go ya bir bakmıştım.ee haliyle 1.3 ve 1.6 oynamış efsane nesillerin oynamaması ayıp olurdu.onun haricinde kendimi hep aynı şeyleri yaptığımız rekabetçi tarzı oyunlardan uzak tuttum.sadece bunlardan bir tanesini oynayıp kendisine gamer diyen insanlar var. halbuki oyun dediğin witcher gibi skyrim gibi metro serisi gibi olmalıdır.gerçek oyuncu bu değil.popüler kültürde yer edinip twitch yayıncıların para kazanma kaynağıdır bu oyunlar.ee tabi insanlar bu oyunlara ilgi gösterdikçe senaryo odaklı oyunların sayısı gün geçtikçe azalmaktadır gelin buna bir dur diyelim.*
  • oynayan insanla pek de farkı olmayan insandır.

    yalnız neden open world - rpg oyun örnekleri verilip diğer oyunları oynayanları ezmiş başlığı açan yazar arkadaş onu anlamadım. gayet de gamer olur bu arkadaşlar. 10 maça çıkıp 1 adam öldürdünüz diye, bir maçta 20 adam öldüren twitch yayıncılarını ezmeye çalışmayınız. beceremiyor olabilirsiniz, 1-2 oyunda iyi olduğunuz için her oyunda iyi olacaksınız diye bir şey yok. olmamanız da çok normal.

    geçenlerde eğlenceli görünüyor diye pubg aldım, 1 hafta oynadım ama yok devamı gelmedi. eski refleksler falan yok, rekabet falan kaldırmıyor bünye. rahatsız olmadan oynayabildiğim rekabet içerikli tek oyun rocket league.

    not: counter strike 6.4 oynamış efsane nesil.
  • oynayandan daha insandır orası kesin.
  • fps özürlüdür. evet bende onlardan biriyim. hiç oynamıyorum bu oyunları çünkü beceremiyorum. sürekli headshot yiyip millete malzeme olmaktan bıktım.
    en son cs oynadığımda bir el bombası atmıştım. önümdeki adamın kafasından sekip gelip beni öldürdü. şimdi nasıl oynayım ben bu oyunu?
    pubg fortnite desen karşı karşıya gelince direkt ölüyorum. resmen easy kill oluyorum adamlara.

    en güzeli single güzel hikayeli oyunlar.
  • benimdir efenim.oyun yaşını çoktan geçtiğini düşünenlerdenim.
  • benimdir,iyi insandır,zamanın kıymetini bilir,top oynar,bisiklet sürer,denize girer.
  • hiç oynamadım fps oyunlarını sevmem daha çok strateji meraklısıyım
  • çoğunluğu bahsi geçen oyunları oynadığı için oynayan kitleye garip gelen insandır. halbuki sırf bu tip oyunlarla kendilerini sınırlandıranlar oyun kültürü olmayan insanlardır. şu son 10 yılda sırf bu abuk subuk oyunları oynayan insanlar yüzünden piyasada doğru düzgün hikaye tabanlı oyun yapan firma kalmadı.
  • counter-strike bir efsanedir diğer yeni yetmelerle aynı cümlede kullanmayalım lütfen.
    (bkz: herkes yerini bilsin)
  • cs 1.6 oynadım
    yazanların hiçbirisini oynamadım ne oldu şimdi ne kazandık?
hesabın var mı? giriş yap