• bir sürü kadın varken babanın anneni seçmesi.

    sıktınız arkadaş şu başlıklardan. birazcık karakter (her anlamda)

    tanım: bunların bunların olduğu torbada istatistiksel olarak %12.5 şansın tutması.

    not:gs
  • o kadar takım arasından geçen senenin yarı finalistini çekmek diye de tabir edilebilen durumdur.
  • juve'nin kötü zamanında da r.madrid b.münih monaco'lu torbadan juve çekmek, r.madrid'in kötü sezonunda monaco b.münih juve'li torbadan r.madrid çekmek vs. şeklinde gidecek mantık yakan başlıktır. he anam hee o torbadan monako çektik.
  • kolay kura çektik, çatır çatır yeniyoruz. yendiklerimiz bağırmıyor, acısını sen hissediyorsun.
    ayrıca sen (bkz: östersunds fk) çektin de ne oldu?
  • biraz kısmetli olmak demektir ama, porto monaco ve leipzig in olduğu grup da 3 te 3 yapmak baya başarıdır hiç laf etmeye gerek yok, bu arada monaco diye taş taş geçmeye çalıştığımız takım geçen senenin yarı finalisti. beşiktaş şampiyonlar liginde çatır çatır oynuyor yapacak bir şey yok.

    edit:30 cm sporluyum.
  • lan oglum yeter, ne ezik piclersiniz siz ya.
  • bizim bir arkadaş vardı, iyi çocuktu hoş çocuktu da çok fazla futbol konuşur, okur, yazardı. bu arkadaş bir ara kafayı öyle bir yedi ki geçmişteki olan maçları izler, yedek kadrolarındaki bir takım oyuncuları ilk 11'e seçilmesi durumunda o maçı kazanabileceklerini iddia etmeye başladı. örneğin "15 mayıs 2003 tarihinde galatasarayla gençlerbirliği maçında ümit karan yedek kulübesinde değil de hasan şaş'ın yerine oynasaydı galatasaray o maçı daha rahat kazanırdı" gibi bir takım iddialar öne sürer, bu iddialara kulak asmayan (benim gibi) insanlara "gel iddiasına girelim" derdi. bir ara daha fazla gaza geldi iddiasını şu şekilde değiştirmeye başladı. (aynı örnek üzerinden hareket edeceğim) "15 mayıs 2003 tarihinde galatasarayla gençlerbirliği maçı yerine, gençlerbirliği fenerbahçenin aynı gün oynanan bursasporla oynadığı gibi oynasaydı şayet, fenerbahçe fark yerdi" gibi şizofreniye doğru hızlı adımlarlar ilerliyordu.

    şimdi ben bunu neden yazdım uzun uzun ? çünkü bazı arkadaşlarımız geri zekalı, ya da troll. bu gibi geçmişteki yaşanmış konular üzerinden bugünü değiştirebileceğini düşünen bir arkadaş. yapmayın böyle lütfen. bugünü, bugün şartlarında değerlendirmekten başka şansımız yok. anlayın artık bunu ve buna göre yaşamaya gayret edin.

    tanım : istatistik olarak olağan bir neticedir.
  • maribor, karabag, apoel'in oldugu gruptan rb leipzig'i cekmek kadar zor degildir.
  • monaco kimdir?
    geçen senenin fransa şampiyon.
    geçen senenin yarı finalisti.
    neredeyse her sene uluslararası kupalara katılma hakkı kazanıyor.
    başarısı ortada.
    yani monaco başarılı olunca çok iyi
    beşiktaş monaco'ya yenince auuuuuvvvvv
hesabın var mı? giriş yap