• and the oscar goes toooo... (bkz: bir an heyecan yaptın itiraf et) yok daha neler!

    gelmis gecmis en kotu/mal/dandik/vs. filmler listesine top 3 ten giris yapar!

    hayatimdan caldigi o iki saatin hesabini ise kime sorayim hic bilemedim
  • sanrım şöyle başladı herşey;
    kanka şimdi elimde 65 milyon dolar var. bana batıyor, g.tum kaşındı napak film mi çeksek?
  • galiba az önce star'da yayınlanan şey.
    ilk başta "aa bunu tanıyorum ben! bunu daa!! aaa bunu da ya!" diye şaşırtsa da sonra fikir olarak acayip çocuksu kaldığı fark edilen, içerdiği oyuncuların şimdiki filmlerinin yanında düşük bütçeli gibi duran bir klişeler kolajı.
    yüzümde garip bir gülümsemeyle izliyorum bu ironi yumağını. özgürlük, yuvamız, kötü kaka komünistler, god bless america!!! heyooo!!!

    (bkz: chris hemsworth)
    (bkz: josh peck)**
    (bkz: josh hutcherson)
    (bkz: jeffrey dean morgan)

    yuh.
  • hayatımdan bir buçuk saatimi çalmış, film diyeceğim şimdi olmayacak ben hede diyeyim daha iyi. ulan yıl olmuş 2014, hedeyi yapmak için harcadığın para 65 milyon dolar yazık lan, abartmıyorum rastgele bir lise belirlesek ve okuldaki öğrencilerden kura ile yönetmen, yazar ve oyuncuları seçsek, alın lan buda size 65 milyon dolar film yapın desek bundan daha güzel olmazsa şerefsizim.
  • 114 dakikalık, 1984 yapımı film.

    5 / 10.

    3. dünya savaşı patlak verir, rusya ve küba hemencik amerikaya bir şekilde girerler ve işgal ederler. avrupa durumu sallamaz, ingilizler hariç. kasabadan bir grup genç ise duruma karşı çıkmaya çalışır ve olaylar gelişir... buradan hareketle, drama-war yerine, "bir tuhaf gençlik filmi denemesi" desek nasıl olur acaba filmin tanımlamasına?

    aslında fiction bakımından fantastikos bir fikir üzerinden dönen 16.900.000 dolares bütçeli yapım, başarısız diyalogları, "denişik" görsel efektleri ve aslında hoşa gidebilecek pastoral bir atmosfer içeriyor. sanki başarısız bir çizği roman uyarlaması gibi. başlarda ilginizi ayakta tutmayı başarsa da, sonlara doğru bol tekrarlar ve "zaman kayıpları" ile sıkabiliyor...

    her eve imdb
  • şu anda mgm movies'te oynayan filmimsi.

    genç patrick swayze ve daha da genç charlie sheen'i görünce dikkatimi çekti.

    bir grup enerjik genç, 30 iq sü olan sovyet ve kübalı askerleri taramalı bonba ile defeder. 90 dk'nın konusu bu.

    bu satırları the end yazısı bitmeden yazıyorum. cobra geldi rusları taradı şimçik.

    aynı filmi cüneyt arkın çekse elli yıl goygoyu döner.

    denk gelirse bile izlemeyin.
  • seni hayatımda izlediğim en kötü film ilan ediyorum. daha da kötüsünü izlemeyeceğimi de adım gibi biliyorum.
  • knife party'nin doğu melodileri içeren electro-house parçası
  • --- spoiler ---

    türkçesiyle "kızıl şafak", 1984 abd yapımı aksiyon-gerilim-drama filmi. senaristleri kevin reynolds ve john milius olan film, soğuk savaş korkularını tetikleyen ve sscb'nin abd'yi işgalini konu edinen ilginç bir distopik yapımdır. rejisörü john milius olan filmin başrollerinde patrick swayze, c. thomas howell, lea thompson, ben johnson, harry dean stanton, ron o'neal, william smith ve powers boothe gibi dönemin bilinen amerikalı oyuncuları oynamışlardır. 2012 yılında filmin bir remake'i de yapılmıştır. son olarak, 114 dakikalık filmin imdb.com puanı 6,3/10.

    konusu
    ruslar, küba ile birleşip amerika'da bir kasabayı işgal ederler. bu hengamede başta jed (patrick swayze) ve matt (charlie sheen) olmak üzere birkaç genç dağa çıkar ve burada gerilla eğitimi yapmaya başlar. bu arada, kasabada kalan insanlar ise tel örgü içine alınıp bilinçlendirme kampında dev ekranlardan komünist eğitime tabi tutulmaya başlanır.

    imdb.com - https://www.imdb.com/title/tt0087985/

    wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/red_dawn

    trailer - https://www.youtube.com/watch?v=hzjmzapc8nq

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap