• yoldayken dinleyin bu tatlı hanım kızı, ya da uyurken dinleyin, ya da evde içki içerken dinleyin... ama ne yapın edin dinleyin. hatta ve özellikle ve şiddetle: *
  • yeni albümü far yakın zamanda raflardaki ve biz şansız türk'ler için rapidshare linklerindeki yerini alacaktır. begin to hope albümü sonrası yakalanan ana akım başarısı regina'yı şımartmaktan çok eminim daha deli ve cesur bir hale getirmiştir. albümden şarkıları konserde dinleyenler bunu gümbür gümbür bildiriyorlar zaten. sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • (bkz: laughing with)
  • 23 haziran'da çıkacak olan far isimli yeni albümünden birbirinden güzel şarkılardan sonra şimdi de "eet" ile bizlerle buluşmuş kadındır.
    http://vids.myspace.com/…ndividual&videoid=58118408
  • fidelity şarkısıyla kendine aşık eden tatlı bağyan. şarkının sözleri de, klibi de, kızın sesi de baya sevimli. yirim
  • 5. albümü far ile muhteşem kariyerine bir başarı daha eklemiş sanatçıdır. "machine", "laughing with", "blue lips" gibi albüm parçalarıyla yetinmeyip bonus şarkılar "time is all around" ve "the sword and the pen"i de bulmanızı öneririm. harikalar.

    songs, 11:11 ve soviet kitsch albümlerinden sonra begin to hope ile ana akım bir sanatçı olma yolunu açmıştı kendine regina. artık meşhurdu, çok seviliyordu ve bağlı olduğu plak şirketinden çok daha fazla destek alıyordu. bir indie artistin mainstream'e kayması her zaman riskli bir şeydir ve sadık hayranlarca genellikle kötü karşılanır. "kendini para için sattı", "çok değişti çook" şeklindeki serzenişlerden sıyrılıp iyi müzik yapmaya devam etmek altından kalkması zor bir iş olsa gerek. sia gibi regina da bunu başarabilen ender insanlardan. begin to hope ile müziğinde daha yoğun yer kaplayan gitar ve baterilerle yine özünde pianosuyla yaptığı çılgınlıkları yaşatmayı başardı. çılgın sözleri ve ses efektleriyle bizi eğlendirdi, lady gibi şarkılarla yerlebir etti. şimdi popüler ve kendini kanıtlamış bir sanatçı olarak far albümü çok önemli. çünkü artık regina kendini kanıtlamak yerine efsanesine yeni başarılar katmak zorunda. gördüğümüz üzere bunun da altından kolayca kalkacak.

    şarkıları söylerken tori amos gibi kelimleri garip telaffuz ediyor regina. ancak tori'nin aksine kendisinin garip telaffuzunun sebebi şarkı söylerken tarz yaratmak değil. konuşurken de aynı tarz devam ediyor ve ona muhteşem bir hava katıyor. burdun burdan izleyin ve aşık olun: http://stubru.be/node/96328
  • 3-4 yil oncesinde ilk dinledigimde hic sevemedigim fiona apple bile olamaz bu yumurcak demistim; birbirinden farksiz sarkilarini pespese begin to hopeta dinlerken. afakanlar basardi 2-3 sarkidan sonra. simdi anliyorum yanlis albumden yanlis sarkidan baslamisim. parmaklarindan cikan sese odaklanmisim agzindan dokulenlere mana vermemisim hic. us ile hosgeldin tekrar yanima.
  • benzetildiği tüm müzisyenlerden çok daha farklı bir yerde benim nezdimde.

    "are dictators ever good?" sorusuna "i think absolute power is never good. we've learned that from the godfather." deyip çok tatlı gülümsüyor. high fidelity'i de çok seviyormuş.

    http://www.youtube.com/…hram3lkaqam&feature=related
  • inanılmaz tatlı göğüsleri olan dost. on the ra-dii-oooo boing boing on the ra-dii-ooo. sarki soyleme ayagina arada goguslerine elledim.
  • sarkilariyla oldugu kadar klipleriyle de gonlume taht kurmus cici bayan.
hesabın var mı? giriş yap